Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Hon vill visa att även modeller har valkar på magen – nu hyllas hennes bilder

15 maj, 2016 
AvMikaela Råberg
Fitnessmodellen Anna Victoria tröttnade på att bara se platta och perfekt tonade magar på Instagram. Därför bestämde hon sig för att visa hur det faktiskt kan se ut på riktigt.
Annons

Anna Victoria är kvinnan bakom det nätbaserade kost- och träningsprogrammet Fit Body Guide och på Instagram delar hon med sig av allt från träningstips till vad hon äter och självklart bilder på sin vältränade kropp.

Men det är inte bara posering från en felfri vinkel som gäller och dagen innan hon gifte sig postade hon den här bilden som nu har uppmärksammats världen över.

Anna Victorias bild har blivit hyllad över hela världen.

– Bilden till vänster är tagen dagen innan bröllopet och den högra bilden är tagen 2 minuter efter! Någon sa nyligen till mig att vi alla har våra bra och dåliga vinklar, så varför låter vi våra dåliga vinklar spela en större roll än våra bra vinklar? skriver hon och fortsätter:

Annons

– Om du fokuserar på dina dåliga vinklar måste du också fokusera på hur bra du ser ut från dina bra vinklar!

02. annavictoria
Fitnessgurun vill visa att allt handlar om den rätta vinkeln.

Idag har hon en miljon följare, bilden har hittills fått mer än 64 000 likes och över 5 000 kommentarer som hyllar hennes initiativ.

Det här var inte första gången fitnessförebilden visade upp sig från sin naturliga sida. I januari postade Anna Victoria en bild där hon sitter på golvet iklädd ett par träningstajts och en sportbehå för att belysa problemet som många känner.

02. anna-victoria
Anna Victoria vill inspirera kvinnor att känna sig kroppsstolta.

– Jag vill att ni kvinnor ska veta att hudveck på magen eller valkar inte är någonting att hata eller skämmas för. Din mage behöver inte vara perfekt platt för att vara hälsosam, för att du ska älska dig själv, vara självsäker eller vacker.

I en intervju säger hon:

– Jag vill visa mina följare att även om de bara ser kvinnor som poserar från sina bästa vinklar på Instagram så är det inte så man ser ut på riktigt. Det är okej att din kropp ser annorlunda ut i olika vinklar. Alla har dåliga vinklar, men det är inte dem som definierar oss.

Foto: Instagram/annavictoria

Annons