Artikeln innehåller reklamlänkar
kvinna som lägger ansiktsmask
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow
3:54

Efter reklamen: Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

(3:54)

Slå på ljud

Värmen i sommar har varit härlig men med så mycket sol törstar verkligen huden efter fukt. Även om det med solkysst ton och hög luftfuktighet kan kännas bra just nu gäller det att fylla på regelbundet så att det inte blir bakslag när hösten kommer. Ett av mina favoritsätt är att lägga fuktmask till natten och där har jag en favorit som jag ständigt återkommer till.

fuktmask deluxe som ger fantastiska resultat

Hydrating B5 Masque från Skinceuticals är en ljuvlig gel som passar lika bra på en känslig torris som dig med blandhy. Den formligen bombar huden med fukt och ser dessutom till att den här djupverkande fukten stannar kvar länge. Hemligheten är en kombination av välgörare som hyaluronsyra, glycerin, urea, trehalose och vitamin B5. Den blir inte kladdig på huden men du kan låta den sitta en stund innan läggdags att massera in överflödet lätt när det är dags att hoppa i säng. Jag brukar kombinera den med att göra en lätt peeling vid kvällsrutinen. Vaknar gör man sedan till en fräschare, mjukare, skönare och klarare hy där barriären har stärkts.

Hydrating B5 Masque från Skinceuticals är en dyrgrip men det är dryga 75 ml du får i tuben. Den kostar 730 kr och du hittar den här (länk till Hudoteket).

Sofia visar den ärliga bilden av akne – för att inspirera andra

Mest läst