1:37

Efter reklamen: Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

(1:37)

Världsstjärnan Jennifer Lopez, 52, är mer aktuell än någonsin. Hennes återupplivade relation med gamla exet Ben Affleck har engagerat hela världen, samtidigt som stjärnan är aktuell med filmen Marry me med Owen Wilson nästa år. Dessutom går artistens musikkarriär som på räls, och nyligen släppte hon en musikvideo till singeln On my way.

Mitt i allt har Jennifer Lopez nu gett sig på att testa en helt ny hårfärg. Världsstjärnan är, som vi vet, inte främmande för att både klippa och förlänga håret, testa avancerade frisyrer och vara allt från blond till mörkhårig. Den här gången har hon dock valt att göra en lite större förvandling än vanligt, och färgat håret rosa.

Frisörernas oväntade råd till kunder som ska klippa sig

Jennifer Lopez visar det rosa håret

Det är Lopez frisör Chris Appleton som visar upp förvandlingen på sin Instagram. 52-åringen har på bilden det bubbelgumsrosa håret med mörka rötter i trassliga lockar, och en dramatisk sminkning till det.

”Rosa för att få killarna att blinka”, skriver Chris Appleton på sin Instagram.

Jennifer Lopez hårförvandling får många positiva kommentarer och reaktioner – på Instagrambilden har bland annat Paris Hilton skickat uppskattande rosa emojis.

Här är krämen som (faktiskt) trollar bort påsar under ögonen

Jenny from the block-sångerskan är inte den enda som har vågat sig på att testa rosa hår den senaste tiden. Modellen och kändisdottern Kaia Gerber – dotter till Cindy Crawford – har också visat upp en rosa frisyr.

5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Louise

(5:00)