Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Jennifer Lopez – hårförändringarna som gör att du ser yngre ut

28 jan, 2022 
AvAino Oxblod
FotografChris Ashford/TT.
När det kommer till att se yngre ut än sin faktiska ålder är Jennifer Lopez en världsmästare.
Den 52-åriga artisten ser betydligt yngre ut än vad hon är, och tar bland annat hjälp av håret för att lyckas med det.
Här är stjärnans bästa hårfärgningsknep som ger ett föryngrande och livfullt resultat.
Annons
Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nuBrand logo
Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu

Jennifer Lopez, 52, fortsätter fascinera med sitt ungdomliga utseende, och många försöker härma hennes sätt att hålla tiden stången. Visst, hälsa, träning och dyra behandlingar är såklart en stor del i det, precis som gener, men faktum är att Lopez också är en mästare på att välja rätt nyans på håret.

Vilken färg man har på håret kan göra mycket för vilken ålder man uppfattas att vara i – och stjärnans hårnyanser är perfekta för det föryngrande resultat som Lopez är ute efter. Är du sugen på att härma stjärnan? Då kan du hämta inspiration nedan!

Annons

Gyllenblond

En av Jennifer Lopez mest ikoniska hårfärger är den gyllenblonda hon ofta återvänder till, och som gör att hennes ansikte uppfattas som mindre åldrat. Den varma och upplysande effekten passar perfekt med Lopez karamelliga hudton och mjukar upp hennes ansiktsdrag.

Vill du testa färgen så välj nyanser som passar just din hudton bäst. Konsultera med din frisör!

Sköldpaddsfärgat

I en härlig mix med bruna, gyllene och honungstoner härmar den här hårfärgen det klassiska sköldpaddsmönstret som vi ofta ser på exempelvis solglasögon. Hårfärgen blir livfull och nyanserad, och ger ett ungdomligt och trendigt intryck.

Annons

Intensiv karamell

Jennifer Lopez tycker om att matcha sin hårfärg med hudton, och en vacker karamellig hårfärg har fått täcka hennes strån mer än en gång. Färgen, som landar någonstans mellan brunt och blont, är perfekt för att ge liv åt stjärnans hudfärg, och gör att hon uppfattas som yngre.

Ljusbrunt

Speciellt för personer med brun hudton så passar ljusbrunt hår väldigt bra för att ge ett föryngrande intryck. Hårfärgen hjälper till att ljusa upp dragen i ansiktet, och är ett bra substitut till blonda nyanser, om man föredrar att ha mörka hårfärger framför ljusa.

Källa: Sharing ideas.

Annons