Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu
1:21

Efter reklamen: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu

(1:21)

Slå på ljud

Jennifer Lopez, 52, fortsätter fascinera med sitt ungdomliga utseende, och många försöker härma hennes sätt att hålla tiden stången. Visst, hälsa, träning och dyra behandlingar är såklart en stor del i det, precis som gener, men faktum är att Lopez också är en mästare på att välja rätt nyans på håret.

Vilken färg man har på håret kan göra mycket för vilken ålder man uppfattas att vara i – och stjärnans hårnyanser är perfekta för det föryngrande resultat som Lopez är ute efter. Är du sugen på att härma stjärnan? Då kan du hämta inspiration nedan!

Gyllenblond

En av Jennifer Lopez mest ikoniska hårfärger är den gyllenblonda hon ofta återvänder till, och som gör att hennes ansikte uppfattas som mindre åldrat. Den varma och upplysande effekten passar perfekt med Lopez karamelliga hudton och mjukar upp hennes ansiktsdrag.

Vill du testa färgen så välj nyanser som passar just din hudton bäst. Konsultera med din frisör!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Sköldpaddsfärgat

I en härlig mix med bruna, gyllene och honungstoner härmar den här hårfärgen det klassiska sköldpaddsmönstret som vi ofta ser på exempelvis solglasögon. Hårfärgen blir livfull och nyanserad, och ger ett ungdomligt och trendigt intryck.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Intensiv karamell

Jennifer Lopez tycker om att matcha sin hårfärg med hudton, och en vacker karamellig hårfärg har fått täcka hennes strån mer än en gång. Färgen, som landar någonstans mellan brunt och blont, är perfekt för att ge liv åt stjärnans hudfärg, och gör att hon uppfattas som yngre.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Ljusbrunt

Speciellt för personer med brun hudton så passar ljusbrunt hår väldigt bra för att ge ett föryngrande intryck. Hårfärgen hjälper till att ljusa upp dragen i ansiktet, och är ett bra substitut till blonda nyanser, om man föredrar att ha mörka hårfärger framför ljusa.

Källa: Sharing ideas.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Mest läst