10 kändisars hårförvandlingar vi minns
1:9

Efter reklamen: 10 kändisars hårförvandlingar vi minns

(1:9)

Slå på ljud

Skådespelaren Jennifer Love Hewitt är kanske mest ihågkommen för sina roller i The ghost whisperer och Jag vet vad du gjorde förra sommaren, men har en lång rad filmer och tv-serier i bagaget. Även om hon har bytt jobb mellan tv-serier som Criminal minds och 9-1-1 så har en sak i stort sett alltid varit konsekvent – och det är färgen på hennes hår.

Stjärnan förknippas helt klart med en mörkt chokladbrun hårfärg, oavsett om hon har ett långt svall, en vågig page eller lugg. Men nu har Jennifer Love Hewitt valt att göra en så pass dramatisk hårförvandling att det är svårt att känna igen henne.

Det var på Instagram story som skådespelaren först delade med sig av sin ljusa hårfärg, en slags blondbrun färg.

”Vi gjorde en grej. Det ger lite sommarvibbar”, skrev hon till en bild på sin nya ljusare hårfärg.

Jennifer Love Hewitt med ljust hår.
Foto: Instagram.

Frisörens ord om Love Hewitts hårändring

Senare kom en ny uppdatering, där håret ljusats upp ytterligare några nyanser.

”Körde ännu lite ljusare”, skrev hon till bilden.

För att få till den snygga övergången till blont hår har Jennifer Love Hewitt tagit hjälp av frisören Nikki Lee, som i en intervju med Allure berättar om stjärnans hårprocess.

– Vi har gjort två sessioner för att få henne där hon är nu. Det var viktigt för både henne och mig att hennes hår förblir hälsosamt. Vi älskar där hon är nu på det honungsgyllene stadiet, men vi ser fram emot att fortsätta ljusa upp det.

Jennifer Love Hewitt med blont hår.
Foto: Instagram.
Mest läst