Artikeln innehåller reklamlänkar

Under tisdagen sände Feminas skönhetsredaktör Jessica Blockström och redaktionschefen Magda Omerspahic live på Feminas instagramkonto.

Under sändningen pratade de bland annat om hur man upprätthåller sina rutiner medan man jobbar hemma, hur man tar bäst hand om sina torra händer samt tipsade om sina favoritprodukter som de har använt under karantäntiden.

Här är deras bästa tips:

 

1. Foreos UFO-mask

Ett maskverktyg som kombinerar tre olika LED-ljus för positiva effekter. Grönt ljus jämnar ut hudtonen och ger nytt liv till glåmig hy, blått ljus arbetar mot bakterierna som orsakar akne och rött ljus reducerar tecken på åldrande. Tillsammans med värme och kyla hjälper den ingredienser att tränga in djupare i huden. Köp den här (länk till Adtraction).

 

2. Clarins brun-utan-sol-droppar

Blanda i några droppar av Clarins brun-utan-sol-droppar i din vanliga ansikts-eller kroppskräm och bygg upp brännan dag för dag. Ger ett jämnt och fint resultat – ett stort plus att den inte heller luktar så starkt jämfört med andra BUS-produkter. Köp den här. (länk till Adtraction)

 

3. MACs läppstift ”Ruby Woo”

Klassiskt, matt, rött läppstift i perfekta röda nyansen! Sitter som berget och piggar upp vilken mun som helst! Köp den här.

 

4. MACs läppenna

Grunda läpparna med en primer och därefter en läppenna för att läppstitet ska sitta ordentligt. Jag brukar använda MACs i nyansen ”Cherry”. Köp den här. (länk till Adtraction)

 

5. Dr Gross kemiska peeling

En patenterad tvåstegs-peel med en kraftfull formula och som ger ett professionellt resultat hemma. Köp den här. (länk till Adtraction)

 

6. Hand- och nagelbandsolja

Närande och mjukgörande olja från Comfort Zone för händer och nagelband, som Jessica kombinerar tillsammans med en handkräm. Köp oljan här (länk till Adtraction).

 

7. Estee Lauders ”Futurist hydra rescue”

Den lätta formulan ger komplett täckning, jämnar omedelbart ut hudtonen och täcker rodnad, mörka fläckar och småbrister hos huden. Köp den här. (länk till Adtraction)

Mer läsning

Femina