Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kändisarna som varit både blondiner och brunetter

27 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Medan många väljer att hålla sig till ungefär samma hårfärg genom livet, har de här stjärnorna testat olika.
Så här ser kändisarna ut som blondiner och brunetter – och vi kan inte bestämma oss för vad de passar bäst i!
Annons
TV: Se kändisarna som varit både blondiner och brunetterBrand logo
TV: Se kändisarna som varit både blondiner och brunetter

Izabella Scorupco

Nu för tiden förknippar nog de flesta Izabella Scorupco med en blond frisyr, men när den svenska stjärnan slog igenom över hela världen som Bondbrud så var håret kort och mörkt.

Noomi Rapace

Noomi Rapace har hunnit med många filmer under sin karriär, men förknippas fortfarande med rollen som den svarthåriga Lisbeth Salander i Män som hatar kvinnor. Därför är det ovant att se bilder på henne som blondin – även om hon är lika snygg i både ljust och mörkt!

Annons

Cameron Diaz

Cameron Diaz är en av Hollywoods trogna blondiner, så det är lätt att glömma bort att hon faktiskt hade en period då hon testade på att vara brunett. Hon verkar dock inte ha varit så förtjust i det själv, eftersom hon aldrig återvänt till färgen.

Scarlet Johansson

Med rollen som Black Widow i Marvel-filmerna är det många som tänker på Scarlet Johansson som rödhårig nuförtiden, men stjärnan har faktiskt haft många olika färger och frisyrer. Även om hon nu oftast syns med ett blont svall, så fanns det en tid då håret var både kort och mörkt.

Annons

Pernilla Wahlgren

När Pernilla Wahlgren precis blivit mamma till yngsta sonen Theo hade hon brunt hår, men de senaste tio åren har tv-profilen hållit håret i olika nyanser av blont.

Lena Endre

Nu för tiden har Lena Endre valt att omfamna sitt gråa hår, men tidigare i karriär har hon haft både blont, rött och mörkt hår. I samband med att hon gjorde Bergman-filmen Trolösa visade hon upp både mörka och ljusa lockar.

Annons

Charlize Theron

Hollywoodstjärnan Charlize Theron håller generellt håret relativt kort, men har under många år varit konsekvent blondin. När hon spelade i filmen Aeon Flux fick hon dock färga håret mörkt – och var såklart lika snygg i det.

TV: Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsformBrand logo
TV: Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsform
Annons
Annons