TV: Se kändisarna som varit både blondiner och brunetter
0:43

Efter reklamen: TV: Se kändisarna som varit både blondiner och brunetter

(0:43)

Slå på ljud

Izabella Scorupco

Nu för tiden förknippar nog de flesta Izabella Scorupco med en blond frisyr, men när den svenska stjärnan slog igenom över hela världen som Bondbrud så var håret kort och mörkt.

Noomi Rapace

Noomi Rapace har hunnit med många filmer under sin karriär, men förknippas fortfarande med rollen som den svarthåriga Lisbeth Salander i Män som hatar kvinnor. Därför är det ovant att se bilder på henne som blondin – även om hon är lika snygg i både ljust och mörkt!

Cameron Diaz

Cameron Diaz är en av Hollywoods trogna blondiner, så det är lätt att glömma bort att hon faktiskt hade en period då hon testade på att vara brunett. Hon verkar dock inte ha varit så förtjust i det själv, eftersom hon aldrig återvänt till färgen.

Så kan en kort frisyr ändra hela ditt ansikte

Scarlet Johansson

Med rollen som Black Widow i Marvel-filmerna är det många som tänker på Scarlet Johansson som rödhårig nuförtiden, men stjärnan har faktiskt haft många olika färger och frisyrer. Även om hon nu oftast syns med ett blont svall, så fanns det en tid då håret var både kort och mörkt.

Pernilla Wahlgren

När Pernilla Wahlgren precis blivit mamma till yngsta sonen Theo hade hon brunt hår, men de senaste tio åren har tv-profilen hållit håret i olika nyanser av blont.

Trendigaste frisyrerna i höst – så stylar du som stjärnorna

Lena Endre

Nu för tiden har Lena Endre valt att omfamna sitt gråa hår, men tidigare i karriär har hon haft både blont, rött och mörkt hår. I samband med att hon gjorde Bergman-filmen Trolösa visade hon upp både mörka och ljusa lockar.

Charlize Theron

Hollywoodstjärnan Charlize Theron håller generellt håret relativt kort, men har under många år varit konsekvent blondin. När hon spelade i filmen Aeon Flux fick hon dock färga håret mörkt – och var såklart lika snygg i det.

TV: Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsform
0:51

Efter reklamen: TV: Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsform

(0:51)

Slå på ljud
Mest läst