Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Kändisarnas hårförvandlingar – ser helt annorlunda ut

21 dec, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Marilyn Monroe, Halle Berry, Brigitte Bardot.
Vi är vana vid att se dem i en viss frisyr – så vana att de är svåra att känna igen om de ser annorlunda ut i håret.
Här är sju stjärnor som visar hur mycket frisyren kan förändra ens utseende!
Annons
7 kändisar med deras naturliga hårfärgBrand logo
7 kändisar med deras naturliga hårfärg

Marilyn Monroe

Är någon stjärna så förknippad med sin frisyr och framförallt hårfärg som Marilyn Monroe? Att se skådespelaren med mörkt och busigt hår gör henne svår att känna igen.

Annons

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez syns numera mest i ljusbrunt eller cendrefärgat hår i vackra Hollywoodlockar, lyxigt fönat eller i en stram tofs. Men i början av sin karriär hade Jennifer Lopez mörka naturliga lockar.

Kristen Stewart

Twilight-stjärnan Kristen Stewart har bytt frisyrer många gånger sedan genombrottsrollen som Bella Swan. Numera ser vi henne ofta i en kort blond frisyr, gärna i en avancerad styling, och det kan vara svårt att koppla ihop kvinnan på röda mattan från tonårsfilmen om vampyrkärlek.

Annons

Pamela Anderson

Pamela Andersons blonda hårsvall i Baywatch satte tonen för hela 90-talet, och har sedan dess hängt kvar på hennes huvud i olika varianter. Men från början är Pamela Anderson mörkhårig, och hon har haft en helt annan frisyr än den vi förknippar henne med.

Halle Berry

Under många år hade Halle Berry en riktigt kort frisyr, och det var också så hon såg ut när hon tog emot sin Oscar för Monster's ball. De senaste åren har skådespelaren experimenterat mer med längre frisyrer, och det förändrar utseendet rätt rejält!

Annons

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston förknippas nuförtiden med ett långt och välstylat Hollywood-svall, men har haft många olika frisyrer genom åren. I den korta page hon hade omkring millenieskiftet ser hon riktigt annorlunda ut.

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot är ungefär lika förknippad med sin signaturfrisyr som Marilyn Monroe är med sin hårfärg. Bardots tuperade 60-talsfrisyr är riktigt ikonisk! Men innan genombrottet hade hon en helt annan look, och är riktigt svår att känna igen!

Inspirerat av: Cheery.

Annons