Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kvinnan är 71 men ser ut som 50 – här är hennes ovanliga beautyknep

30 dec, 2022 
AvJohanna Lejon
Fotograftt, TIKTOK
Vill du också ha en pigg och fräsch hy? Nu avslöjar en 71-årig kvinna sina bästa hudtips på sociala medier, tips som får henne att se ut som 50.
Annons
Kändisåret 2022: Bröllop, bebislycka och dödsfallBrand logo
Kändisåret 2022: Bröllop, bebislycka och dödsfall

Vår hud förändras mycket när vi åldras, så det är bara logiskt att också vårt utseende blir annorlunda. Att bli äldre är en ynnest, men många av oss vill ändå se så pigga och fräscha ut som vi bara kan. Att inspireras av andra, i samma ålder och situation, kan därför vara positivt. Just därför var det många som reagerade när en 71-årig kvinna, vid namn Pam, delade med sig av några av sina bästa beautytips och tricks. Tips som får henne att se mindre trött ut – och betydligt yngre än vad hon är.

71-åringens bästa skönhetstips

På sociala medieplattformen TikTok berättar Pam om hur hon tar hand om sin hy. Hennes rutin börjar på morgonen, när hon skvätter ansiktet med lite varmt vatten. Hon tvättar aldrig ansiktet, morgontid.

– Detta bevarar dina naturliga oljor i huden, och oljor är viktiga för att motverka både åldrande och rynkor, slår hon fast.

Pam applicerar därefter omedelbart en lotion med retinol, efter att hon har torkat ansiktet med en handduk.

Annons
@thirtywaves

New series! Introducing my aunt @seventywaves where she gives her best #skincare and #lifeadvice 🧖🏼‍♀️✨All info are our personal opinions and nothing more! Britt and Pamela xo #plasticsurgery #blepharoplasty #skincareadvice #skinover40 #skinover55 #skinover60 #matureskin #aginggracefully #fyp #foryou #antiagingtips #antiagingskincare

♬ original sound - Brittany Allyn

– Jag börjar på min panna, jag gör mina kinder, runt munnen, under ögonen, runt halsen och mitt dekolletage, och jag kanske gör det igen om det inte känns tillräckligt återfuktat, berättar hon i klippet.

Hon tillägger att hon gör detta morgon – och kväll. I videon varnar dock Pam för att retinol kan vara lite hårt mot din hud om du inte har använt det tidigare, så det är bäst att börja med en lågprocentig produkt och bygga upp resistensen successivt. När din hud är mer van vid produkten kan du applicera mer av den runt rynkbenägna områden, som vid munnen.

Klippet har setts av tusentals

I skrivande stund har klippet setts av tusentals tittare. Många blev förvånade över Pams ungdomliga utseende och kunde inte fatta att hon är i sjuttioårsåldern.

– 71!! Jag trodde att hon var högst 57, kommenterade en person.

En annan instämde:

– Din rutin gör uppenbarligen underverk!

Källa: The Sun

Annons