Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kvinnans otroliga förändring inför dejten – efter att ha lämnats av maken

04 aug, 2021 
Hon blev lämnad av maken när hon blev gravid vid 45 års ålder, och får uppfostra dottern på egen hand.
Men när hon genom dottern träffar en ny man känner hon att det är dags att förändra sitt utseende – och genomgår en fantastisk förvandling inför första dejten.
Annons
Så fixar du festsminkningenBrand logo
Så fixar du festsminkningen

Hon hade blivit sviken av exmaken – men inför en ny chans till kärlek valde hon att göra en helförvandling för att känna sig som sitt snyggaste jag.

För Fabiosa Digest visar den här kvinnan i 50-årsåldern upp en hel utseendeförändring, med ny frisyr och en vacker sminkning, och berättar samtidigt om de tunga åren hon gått igenom.

Efter att ha blivit gravid vid 45 års ålder visade det sig att maken ville att hon skulle göra abort – något hon vägrade.

– ”Du är för gammal för att bli mamma”, sa han när han kastade graviditetstestet på mig. Jag bestämde mig för att föda barnet utan honom, för jag hade drömt om det i 20 år, berättar hon.

Annons

Det blir en tung förlossning och dottern behöver vård, men trots det vägrar exmaken komma till sjukhuset, och slår fast en gång för alla att han inte vill ha något med sin dotter att göra.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Uppfostrar dottern själv – träffar ny man

Kvinnan bestämmer sig för att uppfostra dotter på egen hand, men en dag börjar hon fråga om sin pappa. Till en början försöker hon undvika frågan, men dottern är envis. Så i stället börjar hon beskriva sin drömman för dottern. En dag pekar dottern på en man och undrar om det är hennes pappa – han ser nämligen ut som mamman beskrivit honom.

De två börjar prata och byter nummer, men när mannen frågar ut henne på en dejt så är hon först tveksam. Kravet blir därför att dottern ska få följa med, varpå killen skämtar om att dottern är deras matchmaker.

Kvinnan bestämmer sig för att göra sig i ordning på salong inför dejten, och förändringen är otrolig. Både hennes väninna och dotter är chockade av förvandlingen, och dejtens reaktion visar sig bli densamma!

Annons

Kolla in förvandlingen!

Före...
... och efter!
Annons