Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Kvinnans superhyllning till budgetprodukten: ”Min hy är finare nu än för 15 år sedan”

19 jul, 2023 
AvJohanna Lejon
FotografPEXELS
Med stigande räntor och höjda matpriser är det välkommet att höra att även budgetprodukter för huden funkar fint. Nu berättar en kvinna som sin favoritkräm. Priset? Några hundralappar.
Annons
Hudläkaren berättar allt om psoriasisBrand logo
Hudläkaren berättar allt om psoriasis

Det är via ett forum på nätet, Reddit, som en kvinna nu avslöjar hur hon håller huden frisk och fin. Hon är 40 år gammal och säger att hon aldrig någonsin testat botox eller någon annan typ av injektionsbehandling. Anledningen? Hennes produkter fungerar minst lika bra. Och det är inte tal om några dyra krämer och serum för tusentals kronor. Nej, den här kvinnan meddelar att det är budget, budget, budget som gäller för henne.

Och hon gillar det hon ser i spegeln.

Annons

– Jag gillar mitt utseende mer nu än när jag var 25 år, slår hon fast.

Hennes hud är helt enkelt bättre än vad den var för 15 år sedan.

Kvinnan berättar sedan, på Reddit, mer om detaljerna i sin hudvårdrutin och hur hon förändrat den genom åren.

– Jag rökte i 20 år, somnade med smink, tvättade med tvål... Jag gjorde i stort sett allt hemskt du kan göra mot din hud. Har dock försökt ta hand om huden bättre i ungefär två år nu, meddelade hon.

Hyllar budgetkrämen – finns på de flesta apotek

Därefter berättade kvinnan om de produkter hon använder – och älskar.

Annons

Hon avslöjade att hennes morgonrutin bestod av:

– En tvätt med The Ordinary Vitamin C.

Hon följer sedan upp detta med en hudkräm, en budgetfavorit:

– Eucerin.

Eucerin har i över 130 år ägnat sin expertis åt att forska på hur huden fungerar, förändras och reagerar. Resultatet är ett brett utbud av produkter med högsta kvalitet för alla hudtyper och åldrar. Deras produkter är framtagna i nära samarbete med hudläkare och har kliniskt visad effekt. Eucerin är dermatologisk hudvård. Produkterna är framtagna för att lösa problem och hjälpa huden att reparera sig själv. Eucerin använder enbart ett begränsat och noga utvalt antal ingredienser för att reducera risken för allergier och reaktioner, alltid med målet att säkerställa att huden får det allra bästa. Produkterna finns på de allra flesta Apotek och kostar ofta mellan 100 och 500 kronor.

Källa: The Sun

Annons