Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kvinnans totala förvandling – visar nya utseendet efter skilsmässan

30 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
Efter att ha skilt sig från sin man kände Heather att det var dags att testa något nytt med sitt utseende, och hitta tillbaka till sig själv.
Ett besök hos frisören Christopher Hopkins, känd som The makeover guy, var förvandlingen ett faktum!
Annons
Så fixar du festsminkningenBrand logo
Så fixar du festsminkningen

Livets olika vändningar kan göra att utseendet hamnar långt ner på prioritetslistan för många av oss – familj, barn, jobb, kriser och sjukdomar är bara några av de faktorer som kan göra att man inte tar hand om sitt utseende som man egentligen kanske vill.

Den situationen hamnade amerikansk Heather från Texas i. Men efter att ha gått igenom en skilsmässa kände hon att hon behövde en ordentligt nystart i sig själv. Därför sökte hon sig till frisören och stylisten Christopher Hopkins, känd som The makeover guy på Youtube. Han lägger upp videos på sina kunder som helt enkelt får sig en total makeover med ny frisyr och snyggt smink, vilket nästan kan göra dem svåra att känna igen!

När Heather kommer till Christopher undrar han vad hon inte vill se i spegeln när makeovern är klar, och hennes enda krav är att ”inte vara ful”. Stylisten har alltså helt fria händer i övrigt.

Annons

Heathers reaktion efter förvandlingen

Och vilken förvandling det blir. Innan besöket har Heather långt slitet hår med lång grå utväxt och urtvätta hårfärg. Hon är också osminkad. När Christopher Hopkins har gjort sitt har det långa håret kapats till axlarna, färgats i en brun nyans, och stylats till en elegant page.

Dessutom har Heather sminkats med festligt sotade ögon, mer markerade ögonbryn, och fått ansiktet skulpterat med hjälp av contour och brudpuder.

Så här ser Heather ut efteråt!

Texas-bon är överlycklig över resultatet, och känner sig snyggare än någonsin.

– Jag mår fantastiskt. Jag har inte känt mig så här attraktiv någonsin i mitt liv, säger hon i videon.

Annons