Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Då kommer Lady Gagas sminkmärke Haus Labs till Sverige

07 feb, 2024 
lady gaga på filmpremiär med makeup från haus labds
Världstjärnans produkter har hyllats över hela världen - snart kan vi shoppa hennes omtalade foundation och härliga läppstift.
Annons
Mogen hy #9 – Tre sätt att styla ögonbrynen påBrand logo
Mogen hy #9 – Tre sätt att styla ögonbrynen på

Det är få märken som inte går att få tag på i Sverige idag men det finns ett par som är hett eftertraktade. Ett av dem är Lady Gagas superhyllade Haus Labs som först lanserades exklusivt på Amazon för snart fem år sedan men relanserad tillsammans med Sephora i USA 2022. Fram till idag har det dock inte ens varit möjligt att beställa makeupen på nätet, det enda sättet att lägga vantarna på en flaska av prisbelönta Triclone Skin Tech Foundation eller Le Monster Lip Crayon är att tvinga kompisar som åker till Amerika att köpa med sig hem. Men snart blir det betydligt enklare.

prisbelönt foundation från haus labs by lady gaga

Då släpps Haus Labs i Sverige

Den 23 mars är det dags. Då landar Lady Gagas härliga makeup på Sephora i hela Europa, även här hemma i Sverige. Samtidigt släpps också en helt ny produkt, den underbart plumpande och glossiga Lip Glaze som kommer i sex nyanser.

Därför är Haus Labs by Lady Gaga värt att vänta på

inkludering är viktigt på haus labs

Varför ska du lägga dina pengar på Lady Gagas exklusiva makeup? Produkterna håller verkligen otroligt hög kvalitet. Förutom att detta är hybridmakeup med hudvårdande ingredienser så har man satsat på den senaste teknologin, allt är cruelty free, man är noga med att alltid vara inkluderande både i bildspråk och färgval och produkterna kommer i väl genomtänkt design där materialet är valt för att vara så hållbart det bara går.

Annons

Många kanske tänker att det bara är ytterligare ett kändismärke men då kommer man missa riktigt pärlor i sin makeup. Precis som Selena Gomez egna skönhetsmärke Rare Beauty känner man att det finns en kärlek till skönhet och smink i varje detalj. Det är lätt att känna sig fin när formuleringarna är så lättjobbade och välsittande. Man vill också inspirera till lusten att utforska den egna kreativitet och uttrycket. Och som Rare Beauty finns också ett välgörenhetsperspektiv där psykisk hälsa bland unga står i fokus. En del av pengarna från Haus Labs by Lady Gaga går till organisationen Born This Way Foundation.

Annons