Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktören: Här är vårens nya och lyxiga parfymer

27 mar, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotografshutterstock/tt
Lancome parfym
Varmt blommigt, fylligt fruktigt eller frestande sockrigt – hitta din favorit bland de här härliga nyheterna på parfymhyllan.
Annons
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltidBrand logo
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltid

Nu längtar vi efter våren med sitt underbara ljus och naturen som exploderar av färger och dofter. Det är så härligt att få hänga undan de tjocka jackorna och sparka av sig de tunga vinterbootsen. Och precis lika befriande det är som att skifta garderoben är det att hälsa våren med dofter som bjuder på lättare, friskare och klarare noter. Vi tjuvstartar redan nu med säsongens lyxiga nyheter där det verkligen finns något för alla. Vad sägs om Lancômes nya parfym för våren?

Vårens lyxigaste parfymer

lyxig parfym med äpple från clean classic

En nostalgikick bjuder Clean på med sin Apple Blossom där man mixat soliga noter från äpple, päron och grapefrukt med ett hjärta av fräscha blommor och en bas av amberträ och mysk.

Annons

Apple Blossom från Clean Classic kostar 525 kr/30 ml EdP och den finns här (reklamlänk).

marc jacobs parfym Daisy

Årets version av Marc Jacobs älskade Daisy har fått namnet Paradise och inspirationen kommer från en ljummen promenad i solnedgången genom ett fält av rosa och lila blommor. Det här är en mjukt varm och sensuell doft med len sötma.

Daisy Paradise från Marc Jacobs kostar 880 kr/50 ml EdT och den finns här (reklamlänk).

aerin parfym

Aerin har tagit fram en limiterad parfym som fått det härliga talande namnet Mediterranean Honeysuckle Clementina. Inspirationen kommer från den magiska Amalfi-kusten med noter som klementin, pomerans, jasmin, bland från svartvinbär, mysk och mossa.

Annons

Mediterranean Honeysuckle Clementina från Aerin lanseras senare i vår.

parfym med bärnoter från miller harris

Bärigt fruktig är Myrica Muse från brittiska Miller Harris, en supersensuell och mjukt varm doft där den röda flaskan väl representerar innehållet. Här väntar ett hjärta av ros och patchouli som fint binds ihop med mysk, sandelträ och en liten dos vanilj.

Myrica Muse från Miller Harris kostar 1200 kr/50 ml EdP och den finns här (reklamlänk).

lancome parfym

Lancôme fortsätter att släppa nya versioner av sin succédoft La Vie Est Belle och vårens Iris Absolu har snabbt blivit en favorit på redaktionen. I den här lyxigaste varianten hittar du såklart stjärnnoten iris men i en betydligt högre koncentration än tidigare. Den kombineras med sandelträ och gourmandackord vilket gör Iris Absolu till en härligt sensuell och beroendeframkallande doft.

Annons

La Vie Est Belle Iris Absolu från Lancôme kostar 1214 kr/50 ml EdP och den finns här. (reklamlänk)

juicy couture parfym

Bubblande blommig med en dos av gourmand, det är nya doften från Juicy Couture där flaskan också fått en blommande look. Den öppnar med friska noter från magnolia, näckros och hjortron som smälter ihop med det vibrerande hjärtat av jasmin, gardenia, freesia och rosenvatten. I basen väntar sedan en mjuk mix av salt karamell, vanilj och varm amber.

Viva la Juicy Petals Please från Juicy Couture kostar 750 kr/50 ml EdP och den finns här. (reklamlänk)

Escada parfym

Dröm dig bort till de vackra och soldränkta grekiska öarna med årets limited edition från Escada. Santorini Sunrise är svalkande citrusnoter och lysande jasmin som kryddats med uppiggande rosépeppar.

Santorini Sunrise från Escada kostar 500 kr/30 ml EdT och den finns här (reklamlänk).

Annons