Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

5 enkla tips för längre och fylligare ögonfransar – som verkligen funkar

27 apr, 2023 
AvMärta Börjeson Munk Kaij
FotografTT
långa fransar
Enkla och snabba knep för att få längre och tjockare fransar.
Drömmer du om naturligt längre och fylligare fransar? Vi har samlat fem enkla knep som funkar!
Annons

Oavsett typ av sminklook säger vi aldrig säga nej till fylligare, längre ögonfransar. Så om du letar efter enkla och snabba sätt att göra dina ögonfransar längre har du kommit rätt! Från gör-det-själv-metoder till beautyhacks du kan testa med din favoritmascara, här är Feminas bästa tips för längre fransar.

kendall jenner med långa och fylliga fransar

Hur får man långa ögonfransar?

Vi har samlat 5 effektiva knep som ger både längre och fylligare fransar naturligt och snabbt!

1. Färga ögonfransar hemma

Topparna av ögonfransarna är ofta ljusare, så en hemmafärgning får dem omedelbart att se längre ut. Perfekt att göra inför semestern eller när du inte vill bära mascara lika ofta.

Annons

Marknadens absolut bästa ögonfransfärg är ANNONS Eyelash and Eyebrow Tint från RefectoCil. Den används ofta av proffsen på salong och ger ett snyggt resultat på bara fem minuter. Dessutom håller fransfärgen längre, kan användas även på brynen och finns i många nyanser för att passa alla.

färga ögonfransar hemma med RefectoCil
Klicka på bilden för att komma direkt till fransfärgen.

2. Trendiga mascara-knepet

Tack vare Tik Toks virala mascaraknep med fransborste är det nu superenkelt att få till fransar med wow-effekt utan klumpar. Applicera din favoritmascara med fokus på längderna och ta sedan spoolien och borstar fransarna från rot till spets för att lyfta och förlänga. Tips är sedan att lägger ytterligare ett lager mascara, denna gång med fokus på roten av fransarna för att ge volym och definition. Det är så enkelt men gör SÅ stor skillnad! Spana in videon nedan för resultat!

Annons

En populär och kvalitativ fransborse är ANNONS Deluxe Spoolie från Jane Iredale. Den är syntetisk, definierar fransarna och är lyxigt mjuk. Kan även användas till brynen och för att applicera ögonfransfärg.

spoolie/ögonfransborste från Jane Iredale
Klicka på bilden för att komma direkt till borsten.

3. Ögonfransserum

Ett ögonfransserum är en av de snabbaste metoderna till fylligare och längre fransar. Genom att använda serumet regelbundet främja du tillväxten och göra dem starkare.

ANNONS Pro Eyelash Serum från Sweed är och prisvärd fransserum som blivit hyllat av många beautyexperter. Den har en smidig hylsa och ger längre, starkare och fylligare fransar. Ett stort plus är att den även går att använda på brynen för att fylla ut glesa eller tunna områden.

Annons
fransserum för fylliga och långa fransar från sweed
Klicka på bilden för att komma direkt till fransserumet.

4. Ögonfransböjare

En ögonfransböjare är ett måste enligt de flesta makeup-artister och lyfter raka fransar på några sekunder. Den ger ögonen det där lilla extra och öppnar upp din blick. Använd innan du applicerar mascara för ett hållbart resultat. Spana in smarta knepet nedan för att få va-va-voom fransar!

Diors fransböjare ANNONS Backstage Eyelash Curler är en storsäljare och är makeupartisternas hemliga knep för att skapa perfekt böjda fransar direkt. Den får ett stort plus för att den passar alla ögonlock och fångar de mest svåråtkomliga fransarna.

Annons
fransböjaren Backstage Smooth Lash Curler från dior
Klicka på bilden för att komma direkt till fransböjaren.

5. Ricinolja för ögonfransar

Ricinolja är en naturlig olja som sägs främjar hårväxt, därför är det en populär att använda på fransarna för att få dem att bli längre och glansigare. ANNONS Lash Oil från Bioearth är en stärkande och volymgivande olja för fransarna som gör dem längre och tjockare. Den innehåller bland annat ricinolja och ceramider och verkar smidigt över natten.

ricinolja för fransar från bioearth
Klicka på bilden för att komma direkt till fransoljan.
Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdetBrand logo
Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdet
Annons