Artikeln innehåller reklamlänkar
Almost Lipstick i Black Honey från Clinique
0:51

Efter reklamen: Vi öppnar Skincity Skincare Calendar – spoilervarning!

(0:51)

Slå på ljud

Vissa produkter har verkligen något alldeles extra. Som Black Honey Lipstick från Clinique. Det lanserades redan på 70-talet men efter att ha blivit viralt på TikTok (över 40!! miljoner visningar) har en ny generation upptäckt den storhet vi vetat om i år. Det här läppstiftet har blivit så poppis att det knappt går att få tag på.

Lätta knep för att få naglarna att se mer exklusiva ut!

Så vad är det som är så bra?

cliniques hajpade läppstift i black honey

Almost Lipstick i Black Honey från Clinique har en transparent formula i en färg som är smickrande mot nästan alla hudtoner. Den låter din egen lysa igenom vilket gör att det som ser ut som en mörk färg blir väldigt naturligt snygg. Och den passar alla tillfällen - vare sig du drar på dig jeans och t-shirt eller svidar upp i klänning och klackar till fest.

Vill du klicka hem ett Almost Lipstick i Black Honey från Clinique? Just nu går det inte att få tag på men du kan skriva upp dig på bevakning här (länk till Apprl).

Bästa produkterna för att ta bort vattenfast mascara

Det näst bästa

läppbalsam i mörkt röd färg

Nätet vore inte heller nätet om det inte dök upp en hel rad med förslag på så kallade dupes, dvs produkter som är liknande. Förslag är t ex Tinted Lip Balm från Burt's Bees i färgen Red Dahlia. Den kostar en bråkdel av Cliniques, närmare bestämt 69 kr, och du hittar den här (länk till Apprl).

fantastick läppstift i det mörkt plommonröda amatrine från lh cosmetics

Vi älskar också LH Cosmetics Fantastick i Ametrine som känns som ett läppstift men glider på och gör gott likt ett balm. Här får du mer färg än från Burts Bees och det sitter längre men ändå samma fina uppblandning med din egen läppfärg. Det kostar 199 kr och finns här (länk till Åhléns).

Locka fram pigga ögon – expertens bästa tips