4 hårmissar nästan alla kan relatera till
0:56

Efter reklamen: 4 hårmissar nästan alla kan relatera till

(0:56)

Slå på ljud

I år är det brunetterna som har roligast, och att det är en lyxigt nyanserad hårfärg som kallas exklusivt brunett som är grejen är vida omskrivet. Håret ska ge ett lyxigt och dyrt intryck, med hjälp av mängder av highlights och lowlights som skapar dimension och intrycket av volym

Nu kommer nästa utveckling på den heta hårtrenden. Det är inte bara exklusivt brunett som gäller längre – nu är det Louis Vuitton-brunt som står högst på trendtoppen, skriver Glamour.

Namnet på hårfärgen kan låta lite löjligt, men det går inte att komma ifrån att det är tydligt – oavsett om man någonsin ägt en själv eller inte så känner de allra flesta till hur den typiska Louis Vuitton-väskan ser ut, och vilken färg den har.

– Tänk färgen på det åldrade lädret på en Louis Vuitton-väska, säger kändisfrisören Tom Smith, som har klippt Hailey Bieber och Karlie Kloss.

Så får du trendiga hårfärgen

Bäst blir hårfärgen i ett hälsosamt och glansigt hår, där det får utrymme att visa upp sig.

– Det är en underbart rik ljusbrun färg, inte för ljus men inte tung och mörk heller. Den här nyansen passar en mängd olika hårfärger på grund av sitt mellandjup, och bör kombineras med ett hälsosamt böljande hår som glänser och kan visa upp färgen.

Nu när våren kommer närmare kan Louis Vuitton-brunt vara en perfekt hårfärg, då den är lite ljusare och varmare än de brunetta tonerna som varit hetast under vintern.

Tom Smith konstaterar att den som är sugen på den snygga hårfärgen ska be frisören om att färga ens hår i ”en mellanljus brun nyans med en varm guldtoffee-ton”.

Mest läst