margaux ny frisyr

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gick ut med att de bestämt sig för att separera i slutet av 2019. Samma år, i april, gifte de sig under ett storslaget bröllop i dagarna två. Men kärlekslyckan varade inte så länge som de önskat.

Margaux bor kvar i lägenheten som paret tidigare bodde i, och Jacob bor på annat håll. Vårdnaden om tvåårige sonen Arnold delar de på, de har honom några dagar i var i veckan.

Margaux har varit öppen med de tuffa känslorna över att familjen gått isär. I en video på Youtube har hon förklarat att det känns tungt att Arnold förstår så pass mycket som han gör av situationen, trots att han endast är två år.

– Han verkar ju förstå extremt mycket mer än vad man tror att han ska göra, säger Margaux i videon. Hon fortsätter:

– Det är ju hemskt.

I samma video berättar Margaux Dietz att hon alltid drömt om att ha en kärnfamilj med en man, två barn – och så småningom barnbarn.

– En perfekt familj har alltid varit min dröm liksom. Och nu blev det så här, det blev inte som jag alltid har drömt om och tänkt mig.

Margauxs förvandling

Nu har Margaux gjort en förändring. Det tidigare blonda håret har blivit några nyanser mörkare, något hon visar upp i ett inlägg på sin blogg. Arnold, som fanns på plats i frisörsalongen, var den som fick bestämma färg.

Något som är nytt är min frisyr. Jag fick som vanligt ett infall igår på Bangerhead. Arnold var med fick välja hårfärg så han var supernöjd och för mig var det kul med en förändring”, skriver Margaux Dietz i ett inlägg på bloggen.

Bland kommentarerna till inlägget framgår det tydligt vad följarna tycker om Margaux nya look.

Alltså WOW! Så snyggt!” skriver en och en annan skriver:

Det blev ju riktigt snyggt. Alltid trevligt också att fräscha upp håret sådär.”


FOTO: TT

 

Läs mer:

Margaux ärliga ord efter separationen

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: