Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Margot Robbies vackra naglar – visar heta trenden

23 jan, 2024 
AvFelicia Güven
FotografTT
Skådespelaren Margot Robbie
Margot Robbies är omskriven i hela världen och på galor och premiärer visar hon alltid upp sina vackraste klänningar – även hennes naglar är perfekta.
Här kan du se hennes naturliga men lyxiga fransk manikyr naglar på The Governors Awards-galan!
Annons
Margot Robbies stilresa på röda mattan – 2013-2021Brand logo
Margot Robbies stilresa på röda mattan – 2013-2021

Barbie-skådespelaren Margot Robbie överraskade oss alla med den minsta fransk manikyr en människa kan ha på The Governors Awards-galan. Vid första anblick kan man tro att Margots naglar är naturligt glansiga, men på närmare anblick fanns det en liten vit linje längst ut på tippen. ELLE beskriver dessa naglar som stilrena och ”quiet luxury”, som nu i 2024 blivit det nya trendiga med naturliga fast lyxiga naglar.

Margot Robbie i barbierosa klänning
Skådespelaren Margot Robbie på The 81st Annual Golden Globe Awards.
Annons

Margot Robbies stilrena naglar

Margot Robbies naglar gjordes av nagelteknologen Betina Goldstein. På hennes Instagram-konto kan man se hennes olika typer av design och hur hon skapar kändisars naglar inför olika event. Betina Goldstein skapar unika, vackra och enkla nageldesigner, men även mer avancerad nagelkonst.

Margot Robbies trendiga naglar
Margot Robbies trendiga naglar på The Governors Awards

På Instagram-kontot filmar Betina kort på Margot och sedan en närbild på hennes naglar. Betina skriver på inlägget vad för material hon har använt och vad för design hon skapat just för Margot Robbies naglar. Valet blev att göra en vit tunn fransk manikyr med ett lager av ljusrosa bas. Den vita linjen är nästan osynlig och har målats på Margots egna naglar vilket skapar en mer stilren nagel.

Annons

Med den tunna linjen som är målad på den naturliga nageltippen ger det en ren och glänsande, men samtidigt nästan osynlig stil. Om du funderar på att göra några enkla och fräscha naglar kan en liten fransk manikyr på korta naglar ge dig en blandning mellan ”quiet luxury” och ”clean girl”, en trend som är stor på plattformen TikTok.

Annons