Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Hyllade mascaran för 39 kronor – ger långa och fylliga fransar

28 mar, 2023 
AvJosefin Westin
FotografShutterstock
mascara essence långa fransar
Det kryllar av mascaror men inte ens hälften gör jobbet.
Här är den populäraste mascaran just nu på Tiktok.
Och håll i dig – den kostar endast 39 kronor.
Annons
Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdetBrand logo
Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdet

De allra flesta har en mascara som en del av sin sminkrutin. Det är lätt att fastna för en och samma mascara när det finns en uppsjö att välja mellan. På sociala medier-plattformen Tiktok flödar det av tips på olika mascaror och användarna laddar upp filmer på vilken som får bäst effekt, håller längst utan att smula och ger längst fransar.

Den mascaran som är populärast just nu är Lash Princess False Lash Effect Mascara från Essence.

Därför är Lash Princess False Lash Effect Mascara populär

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara sägs ska ge en lösögonfranseffekt med längd, böj och dramatisk volym. Den har en speciell konisk formad fiberborste som ska göra jobbet. Men lever mascaran verkligen upp till det?

Annons

Enligt de som testat är den så pass bra att den konkurrerar med de dyrare märkena. De vittnar om att mascaran ger både längd och volym till fransarna. Lash Princess False Lash Effect Mascara ska också vara lätt att tvätta bort.

Essence mascara
Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

Test av Essence mascara

”Jag älskar den här mascaran! Ända sedan jag upptäckte den är det enda mascaran jag använder. Den gör mina fransar så långa och varje gång jag använder den får jag komplimanger och frågan om vilken mascara jag använder. Tack vare den här produkten behöver jag inte ens bära lösögonfransar”, skriver en kvinna på sidan Ultra.

Annons

De kritiska recensenterna skriver att man ska vara försiktig med att lägga på för många lager av mascaran. Den kan då lätt bli smulig.

Här har Tiktok-profilen Stacia Poulus testat mascaran. Döm själv av resultatet.

Bra budgetalternativ för ett otroligt pris

Att Essence prinsess-mascara dessutom är ett budgetfynd gör den ännu bättre. Den finns att köpa på flera svenska shoppingsajter, däribland Lyko och Nordicfeel, och kostar som minst 39 kronor. Det är få mascaror som kan matcha det priset.

Annons

Sminkmärket är tyskt och ett av de mest sålda sminkmärkena i Europa. Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara innehåller varken parabener, parfym, alkohol eller olja. Den är dessutom vegan och har inte testats på djur.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknepBrand logo
Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep
Annons