Artikeln innehåller reklamlänkar
mascara essence långa fransar
Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdet
0:49

Efter reklamen: Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdet

(0:49)

Slå på ljud

De allra flesta har en mascara som en del av sin sminkrutin. Det är lätt att fastna för en och samma mascara när det finns en uppsjö att välja mellan. På sociala medier-plattformen Tiktok flödar det av tips på olika mascaror och användarna laddar upp filmer på vilken som får bäst effekt, håller längst utan att smula och ger längst fransar.

Den mascaran som är populärast just nu är Lash Princess False Lash Effect Mascara från Essence.

Hudforskaren: Därför skulle jag aldrig använda foundation

Därför är Lash Princess False Lash Effect Mascara populär

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara sägs ska ge en lösögonfranseffekt med längd, böj och dramatisk volym. Den har en speciell konisk formad fiberborste som ska göra jobbet. Men lever mascaran verkligen upp till det?

Enligt de som testat är den så pass bra att den konkurrerar med de dyrare märkena. De vittnar om att mascaran ger både längd och volym till fransarna. Lash Princess False Lash Effect Mascara ska också vara lätt att tvätta bort.

Klicka här för att komma direkt till Lash Princess False Lash Effect Mascara. (länk till Nordicfeel)

Test av Essence mascara

”Jag älskar den här mascaran! Ända sedan jag upptäckte den är det enda mascaran jag använder. Den gör mina fransar så långa och varje gång jag använder den får jag komplimanger och frågan om vilken mascara jag använder. Tack vare den här produkten behöver jag inte ens bära lösögonfransar”, skriver en kvinna på sidan Ultra.

De kritiska recensenterna skriver att man ska vara försiktig med att lägga på för många lager av mascaran. Den kan då lätt bli smulig.

Här har Tiktok-profilen Stacia Poulus testat mascaran. Döm själv av resultatet.

Bra budgetalternativ för ett otroligt pris

Så stylar du frisyren bob som Michelle Williams – 5 olika sätt

Att Essence prinsess-mascara dessutom är ett budgetfynd gör den ännu bättre. Den finns att köpa på flera svenska shoppingsajter, däribland Lyko och Nordicfeel, och kostar som minst 39 kronor. Det är få mascaror som kan matcha det priset.

Sminkmärket är tyskt och ett av de mest sålda sminkmärkena i Europa. Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara innehåller varken parabener, parfym, alkohol eller olja. Den är dessutom vegan och har inte testats på djur.

Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep
0:54

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep

(0:54)

Slå på ljud
Mest läst