Harry & Meghans kärlekshistoria
1:01

Efter reklamen: Harry & Meghans kärlekshistoria

(1:01)

Slå på ljud

Ända sedan Meghan Markle blev tillsammans med brittiska prins Harry och blev en av världens mest kända och omskrivna kvinnor har hon i stort sett alltid behållit samma frisyr och look på håret. Förutom att hon ibland lagt in lite uppljusande slingor i det mörkbruna eller svarta håret så har hon hela tiden växlat mellan några olika frisyrer. Antingen brukar vi se henne i en avslappnad knut, eller med ett mer klassiska filmstjärnesvall, ofta vågigt och voluminöst men ändå naturligt.

Frisören: Det här är är det värsta kunder gör i salongen

Men nu verkar Meghan Markle ha uppdaterat sin klassiska signaturlook, och gjort något som i internationell media nu kallas för en ”Montecito makeover”. Montecito är det rika område i Kalifornien där Meghan numera bor tillsammans med maken Harry och deras två barn, Archie och Lilibet.

Meghan Markle.

Meghan Markles typiska vågiga look.

Foto: MEGA.

Meghan Markles nya frisyr

På nya bilder från när hertiginnan introducerade sin vän, fotografen Misan Harriman, på ett TED-talk, syns det att hon har anpassat sitt hår till staden i Kalifornien, och skaffat en frisyr som liknar den som många andra burgna kvinnor i området har.

Demi Moores favoritschampo – som gör skillnad direkt

I stället för sin avslappnade volym hade Meghan Markle en fönat platt frisyr med mycket glans, och håret närmat ansiktet klippt i olika etapper för att rama in huvudet på ett elegant sätt. Hon ser också ut att ha ljusat upp håret i flera nyanser.

Meghan Markle 2023.

Meghan Markle visade sin nya frisyr.

Foto: TT.

Meghan Markle syntes senare ute i sitt nya hår när hon och maken Harry gick på en basketmatch i Los Angeles.

Mest läst