Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Meghan Markles makeover – visar nya frisyren

27 apr, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Meghan Markle har länge förknippats med sitt mörka hårsvall, ofta stylat i en knut eller klassiska Hollywood-lockar.
Nu har hertiginnan uppdaterat frisyren i vad folk kallar en ”Montecito makeover”, och har både klippt och färgat håret annorlunda.
Annons
Harry & Meghans kärlekshistoriaBrand logo
Harry & Meghans kärlekshistoria

Ända sedan Meghan Markle blev tillsammans med brittiska prins Harry och blev en av världens mest kända och omskrivna kvinnor har hon i stort sett alltid behållit samma frisyr och look på håret. Förutom att hon ibland lagt in lite uppljusande slingor i det mörkbruna eller svarta håret så har hon hela tiden växlat mellan några olika frisyrer. Antingen brukar vi se henne i en avslappnad knut, eller med ett mer klassiska filmstjärnesvall, ofta vågigt och voluminöst men ändå naturligt.

Annons

Men nu verkar Meghan Markle ha uppdaterat sin klassiska signaturlook, och gjort något som i internationell media nu kallas för en ”Montecito makeover”. Montecito är det rika område i Kalifornien där Meghan numera bor tillsammans med maken Harry och deras två barn, Archie och Lilibet.

Meghan Markle.
Meghan Markles typiska vågiga look.

Meghan Markles nya frisyr

På nya bilder från när hertiginnan introducerade sin vän, fotografen Misan Harriman, på ett TED-talk, syns det att hon har anpassat sitt hår till staden i Kalifornien, och skaffat en frisyr som liknar den som många andra burgna kvinnor i området har.

Annons

I stället för sin avslappnade volym hade Meghan Markle en fönat platt frisyr med mycket glans, och håret närmat ansiktet klippt i olika etapper för att rama in huvudet på ett elegant sätt. Hon ser också ut att ha ljusat upp håret i flera nyanser.

Meghan Markle 2023.
Meghan Markle visade sin nya frisyr.

Meghan Markle syntes senare ute i sitt nya hår när hon och maken Harry gick på en basketmatch i Los Angeles.

Annons