Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Misslyckade klippningen – ville ha trendiga retrofrisyren

30 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok, Pinterest.
Att kopiera en annan persons frisyr rakt av är inte helt oproblematiskt, då vi har olika hårtyper och fall.
Det fick Zoe bittert erfara när hon tog med sig en bild på Winona Ryder till frisören – och kom ut med svampfrisyr.
”Jag är så ledsen att det hände”, reagerar en person på Tiktok.
Annons
Trendigaste frisyrerna 2022Brand logo
Trendigaste frisyrerna 2022

Att inspireras av kändisar när det är dags att besöka frisören är en sak, men att be om en likadan frisyr som andra personer kan medföra vissa problem. Samma sorts klippning kan se väldigt olika ut på olika personer, beroende på hårtyp och hårets tjocklek.

Det märkte New York-bon Zoe, som nu blivit viral, efter ett frisörbesök. I ett klipp på sociala medier-appen Tiktok visar hon hur hon bad om att få bli klippt som skådespelaren Winona Ryder såg ut på 90-talet – men fick en helt annan look än den hon ville ha. Winona Ryders busigt uppklippta pagefrisyr är både retro och trendig, men då Zoe har en annan sorts hår än Girl, interrupted-stjärnan så såg frisyren helt annorlunda ut på henne.

Annons

”Så här ser det ut”, skriver hon till klippet där hon avslöjar hur hennes hår blev.

Starka reaktionerna på frisyren

Istället för den spretigt uppklippta frisyren hon hade hoppats på avslöjar Zoe en svampfrisyr som får tittarna att reagera starkt och skicka sina sympatier till Zoe.

”Åh herregud jag är så ledsen att det hände. Jag önskar att jag kunde klippa det åt dig”, skriver en person.

”Jag är så ledsen. Jag tror dock att du skulle kunna styla det. Du är också väldigt söt oavsett”, skriver en annan person uppmuntrande.

En annan person kritiserar frisören för att inte ha stoppat Zoe på idéstadiet, då hennes hårtyp inte passar för den frisyren.

Annons
Resultatet!

”Det är lite kortare än på bilden men hennes hår är myyycket tunnare än ditt. Din frisör borde informerat dig om att det inte skulle se likadant ut”, skriver kritikern.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons