Artikeln innehåller reklamlänkar

Nu är det dags att lägga kaftanen åt sidan, stråhatten på hyllan och strandväskan byts ut mot datorväskan. Även om sommarvärmen forfarande skämmer bort oss är vi många som nu går in ett höst-tänk. Terminen eller arbetshösten har börjat! Vad passar då bättre än att uppdatera sin look med lite höstiga färger? Och hur gör man det på enklaste sätt, jo med ett nytt nagellack!

13 fina nyanser på nagellack hösten 2020

Det behöver inte kosta skjortan men ger ändå din outfit en ny känsla. Perfekt inför höstens alla möten och fester. Här är några fina nyanser i butik just nu:

Är det bara vi eller blir inte alla sugna på röda naglar när hösten sveper in? Den här klassiska nyansen från Essie ger verkligen naglarna den uppmärksamhet de förtjänar. Här kan du köpa det (länk till Nordicfeel)

En annan snygg nyans till hösten är denna ljusbruna/rostiga från OPI. Här kan du köpa den (länk till Nordicfeel)

På hösten och vinterns alla fester passar det här guldglittriga lacket från Isadora perfekt. Här kan du köpa det (länk till Nordicfeel)

Finns det någon färg mer kopplad till hösten som orange? Varför inte våga detta nagellack från OPI i höst? Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

För en mer diskret look kan du testa detta bruna lack från Mavala. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

En riktigt härlig grön/blå nyans från OPI som matchar de flesta av höstens klassiska modefärger. Här kan du köpa det (länk till Nordicfeel)

En mogen nyans från Idun minerals, perfekt för dig som gärna vill rött men kanske inte den absolut starkaste nyansen. Helt klart en power-färg ändå! Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

En lugn och något djupare lila nyans från Essie som passar perfekt till plagg med mörka färger som blå, brun, svart och grå. Här kan du köpa det (länk till Nordicfeel)

För dig som letar efter ett mörkt nagellack men inte helst svart, är det här från OPI perfekt. Det är mörkbrunt med glitter. Här kan du köpa det (länk till Nordicfeel)

Tillsammans med blå har grönt helt klart varit en av 2020s starkaste färgtrender. Från H&M kommer denna härliga lite mörkare nyans! Här kan du köpa den (länk till Apprl)

En fin nyans från Lancôme som verkligen ger naglarna glans och dig en snygg look. Här kan du köpa det (länk till Apprl)

Ett lila nagellack från Make Up Store som ger naglarna ett vackert skimmer. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

Foto: TT

LÄS MER:

Så räddar du ditt sommartorra hår – 9 vårdande produkter

3 vanliga misstag vi gör när håret är blött