Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Mörkare nyanser – vi tipsar om hösten finaste nagellack

18 aug, 2020 
AvRebecca Wictor
Ny årstid, nytt nagellack? Att byta färg på naglarna är ett enkelt sätt att förnya sin look. Lägg ljusa pastellfärger åt sidan och våga satsa på de djupare och mörkare nyanserna i höst. Vi tipsar om 13 favoriter just nu.
Annons

Nu är det dags att lägga kaftanen åt sidan, stråhatten på hyllan och strandväskan byts ut mot datorväskan. Även om sommarvärmen forfarande skämmer bort oss är vi många som nu går in ett höst-tänk. Terminen eller arbetshösten har börjat! Vad passar då bättre än att uppdatera sin look med lite höstiga färger? Och hur gör man det på enklaste sätt, jo med ett nytt nagellack!

13 fina nyanser på nagellack hösten 2020

Det behöver inte kosta skjortan men ger ändå din outfit en ny känsla. Perfekt inför höstens alla möten och fester. Här är några fina nyanser i butik just nu:

Är det bara vi eller blir inte alla sugna på röda naglar när hösten sveper in? Den här klassiska nyansen från Essie ger verkligen naglarna den uppmärksamhet de förtjänar. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

En annan snygg nyans till hösten är denna ljusbruna/rostiga från OPI. Här kan du köpa den (reklamlänk)

På hösten och vinterns alla fester passar det här guldglittriga lacket från Isadora perfekt. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

Finns det någon färg mer kopplad till hösten som orange? Varför inte våga detta nagellack från OPI i höst? Här kan du köpa det (reklamlänk)

För en mer diskret look kan du testa detta bruna lack från Mavala. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

En riktigt härlig grön/blå nyans från OPI som matchar de flesta av höstens klassiska modefärger. Här kan du köpa det (reklamlänk)

En mogen nyans från Idun minerals, perfekt för dig som gärna vill rött men kanske inte den absolut starkaste nyansen. Helt klart en power-färg ändå! Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

En lugn och något djupare lila nyans från Essie som passar perfekt till plagg med mörka färger som blå, brun, svart och grå. Här kan du köpa det (reklamlänk)

För dig som letar efter ett mörkt nagellack men inte helst svart, är det här från OPI perfekt. Det är mörkbrunt med glitter. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

Tillsammans med blå har grönt helt klart varit en av 2020s starkaste färgtrender. Från H&M kommer denna härliga lite mörkare nyans! Här kan du köpa den (reklamlänk)

En fin nyans från Lancôme som verkligen ger naglarna glans och dig en snygg look. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

Ett lila nagellack från Make Up Store som ger naglarna ett vackert skimmer. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Foto: TT

LÄS MER:

Annons