Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Nagelteknikern: Det här misstaget gör alla mina kunder

07 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografPexels.
Att gå till nagelsalong och få en manikyr är en vardagslyx som allt fler unnar sig.
Men de flesta gör ett misstag när de kommer till salongen – utan att veta om det.
Nu avslöjar nagelteknikern Becci den vanliga missen.
Annons
Så får du starkare naglar – fem tipsBrand logo
Så får du starkare naglar – fem tips

Vi är många som åtminstone någon gång ibland unnar oss ett besök på en nagelsalong för att få våra naglar uppfräschade med en lyxig manikyr. Men både vana besökare och nybörjare begår ofta ett vanligt misstag.

I en video på Instagram, som The Sun lyfter i en artikel, visar nu nagelteknikern Becci upp en vanlig miss hos sina kunder – och många andra nageltekniker verkar känna igen sig i Beccis observation.

I det korta klippet visar Becci hur det är meningen att man ska ha armen positionerad på armstödet. Medan många lägger handen på stödet, så är tanken egentligen att underarmen ska ligga på det mjuka stödet, så att handen når fram till nagelteknikern. På så sätt får de mest kontroll över handen och kan utföra sin tjänst med mest precision.

Annons

Reaktionen på avslöjandet

Bland kommentarerna är det många som reagerar.

”Det här händer varje gång hahaha”, skriver en person som har samma yrke.

”Att konstant behöva lyfta deras arm och ta fram den, bara för att de ska gå tillbaka till att vila handen på armstödet när den kommer ut från lampan igen”, skriver en annan.

Många kunder känner dock att de har lärt sig något nytt.

”Oj, vem visste detta! Tack för att du lär oss hur det ska vara. Jag har alltid trott att armstödet hade bäst belysning så att ni kan se handen bäst, nu ska jag vara en perfekt nagelkund framöver”, skriver en kund, och får medhåll från andra som erkänner att de också gjort missen.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons