Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Nicole Kidman chockar alla med nya korta frisyren

26 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografVianney Le Caer/TT.
Nicole Kidman är en Hollywoodstjärna som många förknippar med ett vackert hårsvall av blonda eller röda lockar.
Nu visar skådespelaren upp en ny kort frisyr som får fansen att gå i taket.
”På inspelning”, skriver Nicole Kidman till bilden där hon visar den oväntade utseendeförändringen.
Annons
Nicole Kidmans romanser genom årenBrand logo
Nicole Kidmans romanser genom åren

När det kommer till hår har Nicole Kidman bjudit på flertalet olika frisyrer genom åren – hon har haft platt, lockigt och vågigt hår, och varierat i hårfärg mellan platinablont, jordgubbsblont, rött och kastanjebrunt. Men en sak har stjärnan hållit fast vid, och det är längden på håret.

Därför är det inte konstigt att hennes fans nu reagerar starkt när skådespelaren visar upp en kortklippt frisyr på Instagram. På bilden står Nicole Kidman på en gräsmatta framför en regnbåge, klädd i en stickad tröja och med kort, rött hår i en pixie-frisyr.

”På inspelning”, skriver Nicole Kidman till bilden, och avslutar med hashtaggarna ”Roar” och ”Female filmmakers”.

Nicole Kidman håller på att spela in den nya serien Roar för Apple+.

Annons

Nicole Kidmans korta hår skapar debatt

Att det är en inspelning som bilden är tagen på gör att många spekulerar i huruvida håret är avklippt på riktigt, eller om det rör sig om en välgjord peruk. Fansen är också splittrade i huruvida de hoppas att hon har klippt sig på riktigt eller inte.

”Det här ger mig Julie Andrews-känsla från Sound of music”, skriver en person i kommentarsfältet, medan andra kallar det ”magiskt” och ”helt enkelt förtjusande”.

Men så finns det också de som är mer skeptiska inför frisyren.

”Lät du dem klippa av ditt fantastiska hår??? Jag hoppas att det där är en peruk. Men du är fortfarande vacker”, skriver en person som föredrar den långhåriga Nicole Kidman.

Om Nicole Kidman har kapat håret på riktigt eller har på sig en peruk för tv-inspelningen får framtiden utvisa, men vi på Femina är i alla fall ett stort fan av Kidmans nya look!

Annons