Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Nicole Kidman oigenkännelig på gamla bilden – visar sitt naturliga hår

23 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Nicole Kidman tog till Instagram för att hylla sin lillasyster Antonia på födelsedagen, med en gammal bild från deras barndom.
Stjärnan är svår att känna igen från barndomen – och visar dessutom upp sitt naturliga hår som få har sett!
”Älskar att dela det här livet med dig”, skriver Nicole Kidman till bilden.
Annons
Nicole Kidmans romanser genom årenBrand logo
Nicole Kidmans romanser genom åren

Nicole Kidman tog med sina miljontals Instagram-följare på en liten trip down memory lane när hon nyligen grattade sin tre år yngre syster på födelsedagen. Pretty little lies-stjärnan publicerade en bild på systrarna från barndomen på Instagram, där de står bredvid varandra på en båt.

På bilden är Nicole Kidman längre än sin syster, och visar också sitt naturliga hår. För oss som nu för tiden är vana vid att se Nicole Kidman som blondin eller rödhårig – beroende på roll – så är skillnaden stor.

Under uppväxten hade Nicole Kidman mörkare rödbrunt vågigt hår, en kalufs hon på bilden håller styr på med hjälp av en keps. Systrarna matchar varandra i shorts och blå t-shirt.

”Till min älskade syster – grattis på födelsedagen, älskar att dela det här livet med dig”, skriver Nicole Kidman till bilden, som har gillats över 140 000 gånger.

Kommentarsfältet fylls av världsstjärnor som hyllar det fina inlägget.

”Älskar det här!”, skriver Reese Witherspoon, och adderar två rosa hjärtan, samtidigt som Kylie Minogue skickar sin kärlek med emojis.

Annons

Nicole Kidman har berättat hur hon under uppväxten var avundsjuk på sin yngre systers utseende, och tyckte att hon hade fått alla de vackra dragen – trots att skådespelaren själv har räknats som en av världens vackraste kvinnor under karriären.

– Min syster Antonia hade gyllenbrun hy och vackert brunt hår, och jag var liksom alltid den som behövde skaffa en personlighet. När vi gick på gatan kunde folk säga till mig "Åh Nicole, är inte din syster väldigt vacker?”.

När de två har synts tillsammans på röda mattor eller sociala medier är alla dock överens – systrarna är väldigt vackra båda två, och dessutom lika varandra, trots att de fått lite olika färger.

Systrarna på en bild från Instagram.

Nicole Kidmans relation med systern

Nicole och Antonia är tajta systrar sedan uppväxten i Melbourne, där de bodde med pappa Anthony och mamma Janelle. I dag är Antonia en stor profil i hemlandet Australien, där hon både är tv-personlighet och journalist.

Hon har sex barn, fyra stycken med sin första make, och sedan sönerna Nicolas och Alexander med nuvarande maken Craig Marran, som hon gifte sig med 2010. Nicole i sin tur har två adopterade barn som hon inte har kontakt med, från äktenskapet med Tom Cruise, och två biologiska döttrar med nuvarande maken Keith Urban.

Annons