Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Klassiska budgetkrämen gör under för torr hud – hyllas: ”Bäst resultat”

30 maj, 2024 
AvAino Oxblod
FotografPrivat.
Anna Larsson har psoriasis
Att ha riktigt torr hud kan både göra ont och klia – att då hitta en hudkräm som hjälper mot problemen kan vara guld värt.
Feminas reporter Anna Larsson har upptäckt att inget fungerar så bra på hennes hud som den här klassiska, billiga krämen som du hittar i matbutikerna.
– Jag smörjer in innan jag går och lägger mig och när jag vaknar har jag mjuk och fin hud, säger Anna Larsson.
Annons
Feminas läsare: Här är våra favoritparfymerBrand logo
Feminas läsare: Här är våra favoritparfymer

Att hitta en hudvårdsrutin som fungerar för ens hud och som gör att den mår så bra som möjligt kan vara en riktig utmaning – men när man väl lyckats känns vardagen lättare. Det behöver inte vara dyra produkter heller, så länge de fungerar för din hud.

Feminas videoreporter Anna Larsson har hittat en produkt som passar perfekt för henne – den klassiska blåa burken från Nivea. Nivea creme är en av världens kändaste, och samtidigt billigaste, hudkrämer – och för Anna som har torr hud och problem med psoriasis har den gjort stor skillnad.

Annons

– Jag har testar mängder av hudkrämer ska fungera på min torra hud, men det här är den produkten som har gett mig bäst resultat – vilket gör mig så glad eftersom den är så billig, säger Anna Larsson.

Anna föredrar att använda hudkrämen som nattkräm, för att vakna med len hud. Nivea creme kan kosta så lite som 25 kronor och finns både i matbutiker, på apoteken och på internet. Här kan du klicka för att komma direkt till produkten! (reklamlänk)

– Jag smörjer in innan jag går och lägger mig och när jag vaknar har jag mjuk och fin hud.

Anna Larsson med psoriasis.
När Anna Larssons psoriasis blossar upp blir det rött och inflammerat.Foto: Privat.

Hjälper även mot Annas psoriasis

Anna Larsson har psoriasis, en hudsjukdom som i perioder ger inflammerad och flagnande hud. För henne har Nivea-krämen hjälpt mot de problemen också.

Annons

– Jag brukar använda det när jag har mycket psoriasis i ansiktet, och det funkar nästan lika bra som min psoriasismedicin. Dock är det säkert väldigt individuellt, så rekommenderar såklart att lyssna på vad din läkare rekommenderar, men jag tycker att det är ett bra komplement för mig.

Nivea creme
Klicka på bilden för att komma direkt till krämen.
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun OlssonBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun Olsson
Annons