Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Enkla rengöringen från mataffären hyllas – kostar under 50-lappen

16 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kvinna med bomullsrondell.
Att tvätta ansiktet är en självklar rutin för de flesta, men att hitta en prisvärd ansiktsrengöring kan vara desto knepigare.
Den här rengöringsprodukten hittar du både på apoteket och i din vanliga mataffär för under 50-lappen – och den är bättre än många dyrare alternativ.
– Micellärvattnet är riktigt bra, trots det låga priset, säger Femina-redaktören Stina Meyerson.
Annons
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigtBrand logo
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt

För många av oss är det en invand rutin att tvätta ansiktet morgon och kväll, oavsett om vi använder en klassisk rengöringskräm, en balmrengöring eller micellärvatten. Men det är inte alla som gillar att lägga massor av pengar på hudvård, och om du inte vill tömma plånboken för att få välmående hy kan Niveas micellärvatten vara den perfekta produkten för dig.

En flaska ANNONS micellärvatten från Nivea kostar under eller strax över 50-lappen, och går att hitta nästan var som helst, oavsett var du bor i landet. En av alla som älskar Nivea Micellar Water Sensitive Skin är Feminas redaktör Stina Meyerson.

Nivea micellärt vatten.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

– Jag älskar Niveas micellärvatten av flera anledningar! Dels är det toppen att en stor flaska går för under femtiolappen och dels är det så smidigt att produkten går att köpa på såväl matbutiken som apoteket. Sedan tycker jag också att micellärvattnet är riktigt bra, trots det låga priset, säger Stina och tycker att den är bättre än många andra, dyrare rengöringar hon testat.

Annons

Niveas micellärvatten – en bra budgetprodukt

Micellärvatten kan användas på många olika sätt – för att ta bort smink, för att rengöra ansiktet och för att ge hyn en uppfräschning under dagen. Stina menar att produkten är mer varsam mot hennes hy.

– Produkten suger åt sig smink och orenheter som en magnet, och jag upplever att jag inte blir lika uttorkad som när jag tvättar ansiktet med en vanlig rengöring och vatten. Jag brukar dra en bomullspad med micellärvattnet på genom ansiktet och strunta i att gå på med vanligt vatten efteråt, säger hon.

Stina tipsar också om att använda det micellära vattnet lite annorlunda på morgonen, för att inte torka ut hyn.

– På morgonen brukar jag också använda mitt micellärvatten och dutta över ögonen, istället för att tvätta hela ansiktet. På så vis bibehåller jag hudens naturliga fukt.

Micellärvattenet säljs för under 50 kronor hos flera stora kedjor där de dock i skrivande stund är slut i lager – bevaka varan hos ANNONS Åhléns här.

Annons