Vinterns stora hårtrender – frisörerna listar
0:45

Efter reklamen: Vinterns stora hårtrender – frisörerna listar

(0:45)

Slå på ljud

Att vilja byta look när det har blivit nytt år är något många av oss nog kan känna igen oss i. Man lämnar det gamla bakom sig med en ny frisyr – eller en ny hårfärg.

Bland männen i den svenska artisteliten är det just en ny hårfärg som verkar vara grejen för 2022. Inte vilken hårfärg som helst heller: platinablont.

Efter nyår har nämligen två av landets största manliga artister överraskat sin följare med att visa upp en superblekt frisör.

Tvillingen-artisten Darin Zanyar la upp en bild på Instagram efter nyår där han visar upp sin nya ljusa frisyr – en stor skillnad mot det mörka håret han har haft hela sin karriär.

”Nytt år nytt hår”, skrev artisten på Instagram.

Frisyren och hårfärgen hyllades stort i kommentarsfältet, bland annat av träningsinfluencern Patrick Nilsson och Talang-profilen Edward af Sillén.

Timbuktu blonderar håret

Men det är inte bara Darin som väljer ljust över mörkt i år – På spåret-aktuella artisten Jason ”Timbuktu” Diakité har också fastnat för looken. I ett bildspel från en varm semester i Brasilien debuterade artistenen blond och kortklippt frisyr.

Bland kommentarerna skickar artisten Benjamin Ingrosso, journalisten Alexandra Pascalidou och SVT-profilen Per Sinding Larsen uppskattande emojis.

Mest läst