Femina-Reserol-artikel4

Den nya skönhetsprodukten Reserol har det senaste året blivit en rejäl snackis i skönhetsbranschen.

Hemligheten är det supernyttiga ämnet resveratrol som finns i rött vin. Det är resveratrol som ligger bakom ”The French paradox” som är en teori om att människor i södra Frankrike håller sig friska, vackra och slanka tack vare sitt stora intag av specifika sorters rött vin som innehåller mycket resveratrol.

Resveratrol är en växtpolyfenol som är naturligt förekommande i växtriket där den fungerar som ett försvar mot yttre stress som till exempel svampangrepp och skadliga bakterier som kan skada växterna. Över 8000 publicerade studier visar på en hel rad med olika områden där ämnet tros ha en positiv hälsopåverkan.
Hälso- och skönhetsfördelar som ökad energi, jämnare, finare hud och starkare naglar.

Tyvärr är det svårt att få i sig tillräckligt av det för att det ska göra någon större skillnad i människokroppen.

Vad är då produkten Reserol?

Det är en liten tunn film som du placerar i munnen på insidan av kinden. Den känns inte men det smakar lätt av mint i munnen. Filmen använder Functional Film Technology tekniken som innebär att aktiva ingredienser kan tas upp direkt i kroppen via munslemhinnan. Det är både effektivt och bättre för magen att slippa tabletter.

Femina-reserol-artikel2-ny

Så hur fungerar det? 

Du placerar två filmer i kinden tre gånger om dagen, efter frukost, lunch och middag.

1 film innehåller lika mycket resveratrol som cirka 5 flaskor vin, och eftersom rekommendationen är att ta 6 filmer om dagen motsvarar det samma mängd som 30 flaskor rödvin, vilket ju är helt orimligt att få i sig dagligen!

Femina-Reserol-artikel1

– Jag har aldrig tidigare arbetat med en produkt som så många kunder hör av sig positivt om. Vi har pratat med massor av våra kunder och det som många berättar för oss är att de har upplevt positiva förändringar av huden, ökade energinivåer och minskat sötsug, säger Mikael Lindblad från företaget Nutrinovate, som tidigare arbetat länge inom läkemedelsbranschen.

Nyfiken på att testa?

Reserol finns att köpa online här och smidigt nog har de även fixat en prenumerationstjänst så du inte behöver beställa nytt när du behöver fylla på lagret.

Mer läsning

Femina