Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Prisvärda parfymer som doftar lyxigt – bästa tipsen

02 feb, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Kvinna bland grönska.
Att parfym kan kosta skjortan vet alla om, men vi är många som varken vill eller kan lägga tusentals kronor på en parfym.
Men bara för att du inte vill spendera mängder med pengar betyder det inte att du inte kan dofta gott.
Här är några av de hetaste och mest prisvärda parfymerna just nu!
Annons
6 Artister som släppt sin egen parfymBrand logo
6 Artister som släppt sin egen parfym

Alla vill dofta gott, men att hitta en parfym som har rätt doft och samtidigt inte kostar skjortan är lättare sagt än gjort. Många av de klassiska och trendiga parfymerna har en prislapp som gör att det svider i plånboken.

Om man vill ha flera parfymer att varva mellan, eller inte har lust att lägga särskilt mycket pengar på en god doft, så kan man behöva leta efter de prisvärda guldkornen. De finns där ute! Här är fyra parfymer och body sprays som gör att du luktar himmelskt, utan att kosta tusentals kronor.

Billie Eilish – Eilish Eau de Parfum

Kändisparfymer har fått oförtjänt dåligt rykte – det finns flera parfymer gjorda av kändisar som är riktiga höjdare. Parfymen som de flesta har hypat det senaste året är världsstjärnan Billie Eilishs parfym Eilish. Den håller länge på huden och doftar intensivt av vanilj.

Annons
Billie Eilish – Eilish Eau de Parfum
Klicka på bilden för att komma till parfymen!

Elizabeth Arden – Green Tea Eau de Parfum

Föredrar du fräscha, lätta dofter är Elizabeth Ardens Green tea-parfym perfekt. Den doftar krispigt och rent, med en bas av mysk som samtidigt ger parfymen värme.

Elizabeth Arden – Green Tea Eau de Parfum
Klicka på bilden för att komma till parfymen!

Sol de Janeiro – Brazilian Crush Cheirosa ’62

Brasilianska märket Sol de Janeiro är kända världen över för sin Bum bum cream, som doftar intensivt, sött och somrigt. Doften har blivit så eftertraktad och ikonisk att de nu gjort om den till en body spray för alla som vill lukta som den klassiska krämen. Med noter som pistasch, salt karamell och vanilj doftar sprayen magiskt, och håller förvånansvärt bra för att inte vara en klassisk parfym.

Sol de Janeiro – Brazilian Crush Cheirosa ’62
Klicka på bilden för att komma till parfymen!

Philosophy – Pure Grace Nude Rose Eau de Toilette.fheff

En blommig doft som är både vacker och prisvärd är Pure Grace Nude Rose från Philosophy. Med noter som ceder, mysk och ambra har den en skogig doft utan att bli pudrig eller tråkig. Den håller dock inte lika länge som en vanlig parfym då det är en Eau de Toilette.

Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukterBrand logo
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

Inspirerad av: Cosmopolitan.

Annons