Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Populära primers – från budget till lyx

15 dec, 2020 
Populära primers
Det perfekta första steget för att skapa en jämn och hållbar bas är primern! Vi listar 10 populära alternativ från budget till lyx.
Annons

Skapa en perfekt bas eller jämna ut hudtonen och boosta med fukt och glow med en primer! Primers finns i många olika varianter men de har som gemensam uppgift att skapa en jämn hud vilket underlättar när du lägger på resten av ditt smink, men självklart kan du även använda primer enbart för att jämna till huden utan att applicera smink över.

Den ger ett jämnare, snyggare och mer hållbart resultat, fyller i porer och eventuella synliga linjer. Det är även trendigt med primers som ljusar upp hyn en aning eller boostar den med mycket glow.

Du kan även jämna ut och ge hyn lyster med färgade dagkrämer, här är 8 populära alternativ!

Populära primers som toppar listorna:

Vi listar 10 primers i olika varianter från budgetalterantiv till lyx, som alla toppar listorna just nu!

1. Uppljusande primer, Ole Henriksen

uppljusande primer

Denna subtila makeup-primer innehåller uppljusande pigment som ger lyster åt hela ansiktet. Oavsett om den bärs under makeup, blandas med foundation, läggs på som en highlighter eller används ensam så ger den en fantastisk lyster. Den jämnar ut fina linjer och rynkor samtidigt som den mjuka formulan ger ett underlag med lyster. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

2. Primer, Lumene Nordic

populär primer lumene

Är du ute efter att matta ner din hy så tar denna primer bort all glans och suddar ut synliga porer och ojämnheter för en make-up som sitter i hela dagen. Resultatet är en perfekt, glansfri och slät hy. Primern är full av antioxidantrik fröolja från arktiska hjortron som hjälper till att lysa upp huden. Du kan köpa den här (reklamlänk).

3. Utjämnande primer, The Ordinary

primer the ordinary

Denna formula använder avancerade adaptiva silikoner för att fungera som en matt, återfuktande, utjämnande primer som gör att makeupen håller längre. Primern kan också användas som den är, dvs som en icke-fet återfuktare som visuellt minskar porernas synlighet och ojämnheter i huden. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

4. Färgad primer, Clarins

färgad primer

Färgad primer som finns i olika nyanser framtagen för att erbjuda både färgkorrigering som ger en "utsuddande" effekt samt förberedelse för huden för kommande make up-applicering samtidigt som den tillåter huden att andas. Du kan köpa den här (reklamlänk).

5. Primer som ger glow, Sensai

primer som ger lyster sensai

En ljusinfusions make-up primer med pärlemorpigment, som korrigerar och jämnar ut hudtonen samt ger huden lyster. Den fuktgivande formulan håller makeupen fräsch. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

6. All Nighter Face Primer, Urban Decay

primer urban decay

Denna primer känns viktlös vid applicering , vilket gör det enkelt att bära den ensam eller under din foundation. Den förbereder huden för foundation genom att hjälpa till att minska fina linjer, minimera utseendet av porerna och ger samtidigt en hit av fukt. Du hittar den här (reklamlänk).

7. Lätt primer, bareMinerals

primer bare minerals

Fjäderlätt makeup primer som motverkar torra partier, ojämnheter, fina linjer och förstorade porer. Den silkeslena konsistensen absorberas direkt, utan att kladda. Fri från olja, parfym och konserveringsmedel. Passar alla hudtyper. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

8. Blur Primer, Yves Saint Laurent

blir primer

En lystergivande primer som döljer skönhetsfel och boostar med lyster. Den förbereder huden för foundation. Den är berikad med 4 närande oljor från majs, aprikoskärnor, passionsblomma och riskli, för en otroligt mjuk hud utan någon fet känsla. Denna universalprimer baseras på blur-teknologi och ger ett lätt, gyllene skimmer för ultimat lyster. Du hittar den här (reklamlänk).

9. Primer, Nyx Professional Makeup

primer nyx

Silkeslen primer som absorberas lätt, skapar en slät yta för foundation och ser till att din makeup håller länge. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

10. Anti redness primer, Maybelline

primer anti redness

Primer med gröna toner som tar bort röda nyanser i hyn. Den känns lätt på huden och ger din hudton en förbättrad look. Använd den under eller utan makeup. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021Brand logo
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021
Annons