Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Här är läppstiftet som alltid säljer slut – därför är det så hyllat

10 aug, 2023 
AvStina Meyerson
FotografTikTok/@Catherine.abreu@Golloria/@Ecbells
Populärt läppstift
Just nu trendar ett läppstift på sociala medier som hävdas se bra ut på exakt alla!
Låter det för bra för att vara sant?
Avgör själv!
Annons
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

Känner du igen dig i att få se eller höra talas om en sminkprodukt på sociala medier, klicka hem produkten, testa den – och så ger den inte alls samma resultat på dig? Just nu hyllas en produkt, på just sociala medier, men där de som provar sminket hävdar att resultatet är precis lika bra som det ser ut online!

Den uppmärksammade produkten ska alltså inte bara passa bra på en person, utan skapa samma sensation för alla där hemma framför badrumsspegeln. Det är åtminstone vad många stora skönhetsprofiler utlovar på appen TikTok just nu!

Och vad är sminket i fråga? Jo, ett läppstift som sägs passa exakt alla perfekt. Och är du orolig för att produkten, likt mycket annat hajpat smink, är i det dyraste laget? Då kan du pusta ut! Det här läppstiftet går faktiskt att köpa till ett överkomligt pris.

Här är läppstiftet – och därför är det så hyllat

Det hela började med ett klipp postat på TikTok av New York-baserade skönhetsprofilen Catherine Abreur. I videon testar hon ett läppstift till följande beskrivning: ”Om ett läppglans och ett läppstift fick ett barn så skulle det vara det här”.

Annons

I skrivande stund har klippet 11,6 miljoner visningar och har gillats, kommenterats och sparats hundratusentals gånger. Och det är kanske inte är någon överraskning, med tanke på vilken sensation det har skapat.

Tittarna blev nämligen lyriska över resultatet, som stämmer bra överens med skönhetsprofilens beskrivning. Läppstiftet gav sannerligen pigmentering som ett läppstift, men glans som ett läppglans.

Läppstiftet som Catherine Abreur visade upp kommer från det amerikanska skönhetsmärket Revlon och heter Super Lustrous Glass Shine Lipstick, och finns i 14 färger. Utöver att det både ger glans och färg så ska det också ha en återfuktande effekt och innehåller vårdande ingredienser som hyaluronsyra och aloe vera. När produkten blev viral och allt fler skönhetsentusiaster började testa stiftet konstaterades det också att det var en riktig superprodukt, eftersom det såg bra ut på alla som applicerade det.

Annons
@catherine.abreu

If a lipgloss and a lipstick had a baby ✨🫶🏼 @revlon glass shine

♬ Big Boys - cshsznxo!

Här hittar du det hyllade läppstiftet

På grund av att det blivit en sådan uppståndelse kring Revlons Super Lustrous Glass Shine-läppstift så har hyllorna finkammats på det hyllade sminket. Därför kan stiftet vara svårt att få tag på i butik, men skönhetsinfluencern Golloria tipsar om var du kan hitta det:

– Läppstiftet är antagligen utsålt i din lokala butik, men låt mig avslöja hemligheten: Amazon, säger hon i ett klipp på TikTok.

Femina kan konstatera att det går att få tag på den hyllade produkten även i Sverige, och att det just nu går att hitta för ungefär 145–160 kronor på svenska Amazon.

Här kan du se beautyprofilerna testa läppstiftet

Är du nyfiken på hur läppstiftet ser ut på olika personer? Här kan du se profilerna Catherine Abreur, Golloria och Emily Claire Bell testa det!

@catherine.abreu

Replying to @laylayyy97 WOW 🥂✨ 009 Toasting Glasses✨ @revlon super lustrous glass shine lipsticks #revlonlipstick #revlonrumraisin #revlonsparklinghoney

♬ Kill Bill - SZA
@golloria

#stitch with @catherine.abreu bc revlon really devoured this lippie #makeup #beauty

♬ original sound - golloria
@ecbells

#stitch with @catherine.abreu drugstore lippies have been on their GAME lately 👏🏼 #revlonglassshine #drugstorelipstics

♬ original sound - Emily Claire Bell
Annons