Artikeln innehåller reklamlänkar

Att investera i en bra hudkräm är något du förmodligen inte kommer ångra. Vad som gör att en hudkräm känns lyxig kan både vara att förpackningen är fin, att den doftar gott eller att den är extra krämig. Men det viktigaste är såklart att den gör jobbet – att återfukta huden på djupet.

Återfuktande och lyxiga hudkrämer

Aloe Vera, sheasmör och arganolja är några ingredienser som är välkända i de flesta hudkrämer – och alla tre är återfuktande egenskaper. Nedan har vi valt ut några favoriter som både känns lyxiga och doftar gott! Scrolla ner och hitta din nya favorit.

1. Body lotion med Aloe Vera-extrakt

Clarins hudkräm med aloe vera

En body lotion i stor förpackning från Clarins. Den här krämen lämnar din hud återfuktad i upp till 48 timmar och innehåller Aloe Vera-extrakt och sheasmör. Här kan du köpa den (länk till butik).

2. Uppfriskande och fräsch body lotion

Body lotion från Biotherm

En uppfriskande och fräsch body lotion från Biotherm som återfuktar samt lämnar huden len och och smidig. Innehåller extrakt av citrus och E-vitamin. Här kan du köpa den.

3. Lugnande body cream som återfuktar

Body Cream från Rituals

Body Cream från Rituals som återfuktar och ger din hud näring. Doftar helig lotus och jujubär – vilket ger en lugnande effekt. Här kan du köpa den (länk till butik).

4. Fyllig body lotion som återfuktar på djupet

Body Cream från Estee Lauder

En fyllig body lotion från Estee Lauder som återfuktar på djupet. Denna lämnar huden jämn och elastisk, vilket ger en anti age-effekt på kroppen. Här kan du köpa den (länk till butik).

5. Body lotion som ger din hud lyster och vitalitet 

Body Cream från Babor

En superlyxig (och dyr!) body lotion från Babor som både återfuktar och ger din hud lyster och vitalitet. Här kan du köpa den (länk till butik).

6. Kroppssoufflé med sheasmör och arganolja

Maroccanoil body lotion

Den här kroppssoufflén från Moroccanoil är en fet och härlig kräm med sheasmör och arganolja. Den här återfuktar på djupet och lämnar din hud mjuk och len. Här kan du köpa den (länk till butik).

7. Anti age-lotion med doft av apelsin och mimosa

Shaping body lotion från Babor

En återfuktande och lyxig anti age-lotion med doft av apelsin och mimosa från Babor. Här kan du köpa den (länk till butik).

8. Intensiv fukt som motverkar torrhet

Clinique body lotion

Den här body lotionen från Clinique är perfekt för dig som är extra torr. Den återfuktar på djupet och absorberar snabbt in i huden. Här kan du köpa den. (länk till butik)

9. En budgetfavorit med doft av kokosnöt

Bodylotion från nivea

En ny bodylotion från Niveas sommerkollektion 2020. Den här återfuktar på djupet och doftar kokosnöt – vilket gör att den känns lyxig. Här kan du köpa den (länk till butik).

LÄS MER:

Solskydd med högt spf – för både ansikte och kropp

Våra dina händer på djupet – från peeling till handkräm

Bild: TT

Mest läst