Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Redaktionen berättar: Här är smink- och skönhetstipsen vi älskar att vi fått

28 mar, 2024 
sminktips
Inget mer friss i håret, smink som håller hela dagen och så får du bort mörka ringar under ögonen – här är smink- och skönhetstipsen vi älskar att vi en gång fått!
Annons
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

Att få ett bra tips kan vara fantastiskt på flera olika sätt. Tips på en bra restaurang, tips på en bra film eller som i det här fallet - tips på ett bra smink eller skönhetsknep. Vi har frågat runt på Feminas redaktion om vilka tips på temat skönhet vi älskar att vi fått – och som vi använder oss av i vardagen!

Smink- och hårtipsen vi älskar att vi fått

Nedan har vi listat sex smink- och skönhetstips som vi på redaktionen älskar!

1. För att få sminket att hålla

– Använd setting spray mellan sminklagren om du verkligen vill att det ska hålla hela dagen!

Annons

2. En superkur för håret

– Om du har en fixarsöndag och kanske ska städa, gå då först till badrummet. Fukta håret lite lätt med händerna och lägg i vilket balsam som helst eller någon slatt av en inpackning. Ta det som finns kvar, och du kan blanda slattar, kanske olika halvfulla reseförpackningar med balsam. Mixa i det i håret, sätt upp med en klämma om du har långt hår och låt det sitta i medan du städar. Tvätta sedan ut allt några timmar senare med schampoo och balsam och du har fått en superkur i håret!

hemmakur för håret
Multitaska under städdagen och ge ditt hår en dunderkur!Ground Picture

3. Få bort mörka ringar under ögonen

– Jag använder en concealer med en persikonyans under ögonen för att få bort mina mörka ringar. Det har jag gjort innan jag ens kände till konceptet undereye corrector.

Annons

4. Slipp smink på vita skjortan

– Jag har alltid använt foundation eller puder ner på halsen/dekolletaget under vinterhalvåret för att de ska matcha sminket i ansiktet. Men då är det omöjligt att bära en vit tröja utan att få sminkfläckar på den... Sedan tipsade någon mig om att ta brun utan sol-droppar i din hudlotion och smörja in hals/dekolletaget med det någon gång veckan. På så sätt slipper du smink på halsen och därmed slipper du smink på tröjan!

brun utan sol droppar Caia
Caias Summer Drops. Klicka på bilden för att komma till produkten.

5. En bra setting spray

– Mitt absolut bästa sminktips är att använda en bra setting spray. Även om man bara gjort en vanlig vardagssminkning eller en fest-makeup så vill man ju att sminket håller hela dagen och kanske natten. Fick tips om Urban Decays setting spray All Nighter inför mitt bröllop och är verkligen supernöjd. Sminket sitter helt perfekt ända tills man tvättar bort det. Värt varenda krona!ANNONS Köp den här!

Annons
bra setting spray bäst i test all nighter urban decay
Urban Decay setting spray All Nighter. Klicka på bilden för att komma till den.

6. Aldrig mer friss i håret

– Är evigt tacksam till den som tipsade mig om Björks produkt Tämja. En mascara för håret som tar bort frissiga hårstrån som står åt alla håll. Den går också att ha på ögonbrynen vilket gör den extra bra. Har alltid en i väskan och ÄLSKAR den. ANNONS Köp den här.

mot frissigt hår björk tämja
Björks Tämja. Klicka på bilden för att komma till produkten.
Annons
Jenny Alversjös sminktipsBrand logo
Jenny Alversjös sminktips
Annons