Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Redskapen makeupartisterna inte kan vara utan

23 jan, 2015 
AvJessica Blockström
Annons
Tomas Lenneryd – En fransböjningstång. Det finns inget som ger lika mycket ”pow!” i blicken. Och efteråt förstärker mascara, än mer, effekten av böjningen. Men tekniken är viktig. Böj inte bara med ett enda tryck för då får du en onaturlig ”bockning” av fransen. Böj i stället med flera gånger från fransbas till franstopp. Jag föredrar tänger i plast med silikonlist, i stället för de äldre i metall med list av gummi. Plasttänger ger även bättre spänst i trycket än metall.   Eyelash Curler, ca 160 kr, Laura Mercier.
Tomas Lenneryd
– En fransböjningstång. Det finns inget som ger lika mycket ”pow!” i blicken. Och efteråt förstärker mascara, än mer, effekten av böjningen. Men tekniken är viktig. Böj inte bara med ett enda tryck för då får du en onaturlig ”bockning” av fransen. Böj i stället med flera gånger från fransbas till franstopp. Jag föredrar tänger i plast med silikonlist, i stället för de äldre i metall med list av gummi. Plasttänger ger även bättre spänst i trycket än metall.
Eyelash Curler, ca 160 kr, Laura Mercier.
Sandra Öjeland – Min favorit just nu är både verktyg och makeup i ett, nämligen Brow Drama från Maybelline. Det är en ögonbrynsborste som finns i två färger plus en transparent. Den har en rundad tip som gör det superenkelt att forma brynen i ett svep med den lätta formulan.   Eye Studio Brow Drama, ca 90 kr, Maybelline.
Sandra Öjeland
– Min favorit just nu är både verktyg och makeup i ett, nämligen Brow Drama från Maybelline. Det är en ögonbrynsborste som finns i två färger plus en transparent. Den har en rundad tip som gör det superenkelt att forma brynen i ett svep med den lätta formulan.
Eye Studio Brow Drama, ca 90 kr, Maybelline.
Line Ahnström – Jag har precis varit med och tagit fram verktyg till Nicci Welsh och bland dem finns en ögonskuggspensel i naturhår som heter Eye Blend. Den blandar alla produkter felfritt, fasta som lösa, och är speciellt bra på att tona färger så att de smälter ihop naturligt på ögonlocket.   Eye Blend, ca 270 kr, Nicci Welsh/www.nicciwelshshop.com
Line Ahnström
– Jag har precis varit med och tagit fram verktyg till Nicci Welsh och bland dem finns en ögonskuggspensel i naturhår som heter Eye Blend. Den blandar alla produkter felfritt, fasta som lösa, och är speciellt bra på att tona färger så att de smälter ihop naturligt på ögonlocket.
Eye Blend, ca 270 kr, Nicci Welsh/nicciwelshshop.com
Annons