Lyster High Definition Blush Second Skin Cream Blush från Make Up For Ever är ett crèmerouge som ger en fräsch mjuk färg. Passar lite torrare hy och ger fin lyster utan att det glittrar. Plus för spegel i locket på asken. Finns i sexton nyanser. Ca 245 kr.

Lyster: High Definition Blush Second Skin Cream Blush från Make Up For Ever är ett crèmerouge som ger en fräsch mjuk färg. Passar lite torrare hy och ger fin lyster utan att det glittrar. Plus för spegel i locket på asken. Finns i sexton nyanser. Ca 245 kr.

 

Matteffekt Cuore di Colore från Collistar är ett lätt crèmerouge som ger en pudrig finish, passar bra om man vill undvika att bli glansig i ansiktet. Finns i två nyanser. Ca 220 kr.

Matteffekt: Cuore di Colore från Collistar är ett lätt crèmerouge som ger en pudrig finish, passar bra om man vill undvika att bli glansig i ansiktet. Finns i två nyanser. Ca 220 kr.

Färg på tub Svenska Pixi har tagit fram en smidig tub med härligt gel-innehåll. Sheer Cheek Gel är lätt att applicera, bidrar med en fukt och ger en naturligt rosig finish på huden som håller hela dagen. Finns i två nyanser. Ca 180 kr.

Färg på tub: Svenska Pixi har tagit fram en smidig tub med härligt gel-innehåll. Sheer Cheek Gel är lätt att applicera, bidrar med en fukt och ger en naturligt rosig finish på huden som håller hela dagen. Finns i två nyanser. Ca 180 kr.

Dryga droppar  Maestro Fusion Blush från Giorgio Armani är ett flytande rouge som ger fin färg oavsett om du har en bas under eller direkt på bar hud. Finns i tre nyanser. Ca 465 kr.

Dryga droppar: Maestro Fusion Blush från Giorgio Armani är ett flytande rouge som ger fin färg oavsett om du har en bas under eller direkt på bar hud. Finns i tre nyanser. Ca 465 kr.

Kind & mun  BabyDoll Kiss & Blush från Yves Saint Laurent ger färg åt både kinder och läppar. En mousseliknande formula som stryks på med en applikator. Här kan du få en riktigt fin rodnad, men snyggast på kinderna blir det om du har primer eller foundation först. Finns i tolv nyanser. Ca 380 kr.

Kind & mun: BabyDoll Kiss & Blush från Yves Saint Laurent ger färg åt både kinder och läppar. En mousseliknande formula som stryks på med en applikator. Här kan du få en riktigt fin rodnad, men snyggast på kinderna blir det om du har primer eller foundation först. Finns i tolv nyanser. Ca 380 kr.

Tips!

Crèmerouge blir finast om du applicerar det på kindbenet. Det spelar ingen roll om du använder fingrar, svamp eller pensel för att få det på plats. Välj det du känner dig mest bekväm med.

RÄTT ANVÄNDA REDSKAP

är fingrarna det perfekta redskapet, men var noga med att tvätta händerna så de är helt rena. Massera in färgen och tona ut kanterna med fingertopparna. Har du ett krämigare rouge går det bra att använda fingrarna eller en borste. Precis som till alla feta makeupprodukter, som concealer, crémeskugga och foundation, är det mest hygieniskt att använda en borste med syntethår. Riktigt skir och fin blir effekten med en så kallad stipplingborste, där fibrerna är ljusare och glesare i toppen.

Mest läst