Artikeln innehåller reklamlänkar
eva longoria lösfrans effekt franstång
Mogen hy: Tre sätt att styla ögonbrynen på
0:52

Efter reklamen: Mogen hy: Tre sätt att styla ögonbrynen på

(0:52)

Slå på ljud

Har du en franstång hemma? Då ska du testa det senaste skönhetstricket som snurrar på sociala medier. Alla beautyhacks på TikTok är långt ifrån bra, men just det här fungerar faktiskt oväntat väl. Genom ett enkelt handgrepp kan nämligen din franstång ge riktigt häftig effekt till dina ögonfransar, nästan som en lösfranslook. Hemligheten är att du får en speciell knix på fransarna av just detta.

Eftertraktade ögonfransböjaren är tillbaka i lager – här hittar du den

Så använder du din franstång för extra lyfteffekt

Genom att vända din tång upp och ner och klämma till fransarna först från ovansidan skapas veck som får dem att lyfta sig lite extra. Tricket är att komma in med tången, för att göra det behöver du hålla ögat nästan stängt. Tryck till med tången från mitten av fransarna och ut mot topparna. Den ska ha samma välvda sida mot franslinjen som när du håller den som vanligt. Vänd sedan på tången och tryck till så nära fransrötterna du kan. Borsta nu på din mascara.

Bästa fransböjaren just nu

En bra franstång för stor skillnad både för resultatet men också för hur skönt det är att böja dina fransar. Lägger du några tior mer får du också en franstång som håller längre. En bra investering helt enkelt. Det viktiga är att du byter ut silikonlisten med jämna mellanrum då den har en tendens att bli hård. Och då spelar det ingen roll hur dyr tång du köpt.

Curl 38° Eyelash Curler från Tweezerman är designad för att passa dig med mandelformade ögon perfekt. Du kan läsa mer och köpa fransböjaren här (länk till Bangerhead).

Klicka på bilden för att komma direkt till ögonfransböjaren.

Eyes Wide Open Eyelash Curler från LH Cosmetics är en prisvärd franstång med en väldigt mjuk och behaglig silikonlist som gör fransböjandet snällare. Läs mer och köp den här. (länk till Kicks)

Klicka på bilden för att komma direkt till ögonfransböjaren.

Signature Eyelash Curler från fransserum-proffset Revitalash är en klassisk fransböjare med stabil design som gör jobbet även om du har lite djupare sittande ögon. Du hittar den här.

Klicka på bilden för att komma direkt till ögonfransböjaren.

Mest läst