Silverschampo

Vi har alla varit där – ja, i alla fall vi som någon gång färgat håret i en kall blond nyans. Man kommer hem från frisören och färgen i håret är askigt blond, precis som man bad om. Men sen går det ett tag och så kommer det tillbaka, de gula tonerna!

Hur man än gör så är de lätt att ett blont hår med kalla nyanser tillslut drar åt sig av de varma tonerna igen, och då kan håret återigen börja skifta i gult eller oranget. I de läget finns det inte så många val om man inte vill gå tillbaka till frisören, för att få tillbaka en kall ton i håret igen. Att färga håret hemma är både svårt och kan slita på håret i onödan. Men, om du ändå vill ha tillbaka de kalla tonerna utan att betala mycket pengar finns det ett alternativ. Du kan nämligen prova ett silverschampo eller annan produkt som är speciellt framtagen för att fräscha upp ditt blonda hår och ge det en push i rätt riktning igen.

Nedan tipsar vi om sju alternativ som ska hjälpa till att ta bort gula toner i ett blont hår. Scrolla ner för att hitta din favorit!

7 populära silverschampon i butik just nu

Inpackning för dig med blont hår
motverka gula toner i blont hår
Vårdande inpackning till blont hår
schampo och balsam för blont hår
För ett blont hår som har gula toner
Spray för blont hår för att motverka gula toner

Leave-in spray som ska motverka gula toner i blont hår och fräscha upp det direkt, från Kevin Murphy. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Färgbomb för blont hår

Läs mer: 

8 populära plattänger i butik 2019 – för alla tillfällen

Torrt och livlöst hår? Här är 9 inpackningar som kan rädda dig

Så får du ditt hår att kännas tjockare – 9 produkter för tunt hår

Utvald läsning

Femina