Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så fixar du stjärnans volym – med ett enda verktyg

06 mar, 2023 
AvAino Oxblod
FotografJordan Strauss
Reese Witherspoon är alltid en av de vackraste på röda mattan, och stjärnan dyker ofta upp med ett riktigt Hollywood-svall.
Nu berättar Witherspoons frisör Lona Vigi hur hon stylar skådespelarens hår – och hyllar ett specifikt verktyg för att få till volymen.
– Det är en gammaldags Hollywood-känsla, men som fortfarande känns helt modern, säger Lona Vigi till People.
Annons
5 saker om Reese Witherspoon som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Reese Witherspoon som du kanske inte visste

Få kändisar känns lika stilsäkra på röda mattan som Reese Witherspoon – den amerikanska Oscarsbelönade skådespelaren har alltid en klassiskt glamourös Hollywood-stil så fort det vankas gala, både när det gäller kläder, smink och hår.

När hon stylades till SAG-galan av frisören Lona Vigi 2022 berättade kändisfrisören hur hon gjorde för att få till skådespelarens vackra Hollywoodsvall inför hennes tid framför kamerorna. På galan matchade Reese Witherspoon sin svarta och blåa klänning med klassiska diamantsmycken och lösa lockar i det blonda håret.

I en intervju med People berättade Lona Vigi att hon använde sig av ett särskilt stylingverktyg för att få till den glamourösa och tidlösa frisyren. Tillsammans med skådespelaren kom hon fram till vilken stil hon ville få till.

Annons

–Det var en kreativ och samarbetande process. Det är en gammeldags Hollywood-känslan, men som fortfarande känns helt modern, riktigt filmstjärnehår, sa Lona Vigi till magasinet.

Stylingverktyget som fixar lockarna

Vis själva stylingen använde kändisfrisören verktyget Professional Steampod 3.0 från L'oréal. Det är ett hårstylingsverktyg som använder sig av ånga för att styla håret, i stället för mer klassiska platt-och locktänger. Steampod 3.0 kan både platta och locka håret, och ångan hjälper till att motverka friss.

– Jag blev förtrollad och väldigt imponerad, den här produkten kan göra allt, sa hon till People.

Hon berättade också hur hon gjorde för att styla Reeses mjuka lockar.

– Jag började med att hålla tången vertikalt, och började på ena sidan. Sedan jobbade jag mig till andra sidan, och virade håret runt tången, och skapade formen jag ville åt genom att röra på handleden. Sen lät jag lockarna svalna. Det är ett värmeverktyg, men ångan orsakar mycket minde skada på håret.

Reese Witherspoon har ett perfekt svall.
Annons