Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så lyckas du med din brun utan sol – 8 produkter som torkar snabbt

06 mar, 2019 
AvEmma Castman
bästa brun utan sol 2019
Det mest hälsosamma sättet att få en snyggt solkysst hud är genom att använda brun utan sol-produkter. Men att lyckas med BUS:andet kan vara knepigt. Här är en enkel steg för steg-guide till den perfekta brännan – och tips på effektiva produkter som torkar snabbt.
Annons

Att applicera brun utan sol är knepigt. Det kan lätt bli fläckigt och bildas ränder – men lyckligtvis går det att motverka. Det viktigaste för att lyckas med sitt BUS:ande är nämligen förarbetet – här följer en enkel steg för steg-guide i hur du bäst applicerar brun utan sol.

Applicera brun utan sol – bästa tipsen:

1. Börja med att skrubba kroppen innan applicering

För att lyckas med sin brun utan sol är det viktigt att börja med att skrubba huden med peeling. Helst av allt ska detta göras ett par dagar i rad före applicering. Peeling avlägsnar döda hudceller och minskar risken för att färgen blir ojämn och börjar flagna. Detta gäller både på kropp och ansikte.

Återfuktande saltskrubb från L:A Bruket

Återfuktande saltskrubb från L:A Bruket. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

2. Återfukta kropp och ansikte med lotion

Efter att kroppen är ordentligt skrubbad gäller det att återfukta huden med kräm. Risken är annars stor att de torra partierna på kroppen suger åt sig extra färg, och resultatet blir ojämnt. Det är extra viktigt att förbehandla knä, armbågar, händer, kinder och panna.

Mjukgörande och återfuktande lotion från ACO

Mjukgörande och återfuktande lotion från ACO. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

3. Välj rätt brun utan sol – och börja applicera

Numera finns det en mängd olika brun utan sol-produkter på marknaden. Krämer och oljor fungerar extra bra om du är torr, gel och spray är enkla att applicera och mousse torkar snabbt och passar delarna på kroppen med mer hårväxt.

Annons

Innan du börjar använda din produkt är det viktigt att börja med att ta av eventuella smycken. Applicera sedan brun utan sol-produkten i cirkulerande rörelser från handleder och anklar in mot mitten av kroppen. Använd hellre flera mindre doseringar än få och större. För att få ett jämnt resultat är det viktigt att massera in produkten ordentligt. Undvik att få färg på ögonbrynen och vid hårfästet. Tvätta alltid händerna noga efter användning, eller investera i en handske för applicering av brun utan sol för att undvika missfärgningar.

Handske för applicering av brun utan sol från Ida Warg

Handske för applicering av brun utan sol från Ida Warg. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Åtta brun utan sol-produkter som torkar snabbt

Self tan bronzing mousse från St.Tropez

Self tan bronzing mousse från St.Tropez

Det här är skönhetsmärket St.Tropez mest sålda produkt. Moussen är snabbtorkande och resultatet blir jämnt och gyllenbrunt. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Flash bronzer self-tanning lotion från Lancôme

Flash bronzer self-tanning Lotion från Lancôme

Fuktgivande brun utan sol som ger snabbt resultat utan att lämna fläckar på kläderna. Konsistensen är lätt vilket gör krämen enklare att applicera. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Self-tanning spray från Ida Warg

Self-tanning spray från Ida Warg

Brun utan sol i spray-form, passande för både ansikte och kropp. Återfuktande, parfymfri och snabbverkande. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

1 Hour tan från Cocoa Brown

1 Hour tan från Cocoa Brown

Lättanvänd och snabbverkande mousse där det går att påverka färgens resultat. Ju längre du låter produkten verka innan du duschar – desto mörkare färg. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Coconut dry oil tan body från James Read

Coconut dry oil tan body från James Read

Återfuktande brun utan sol i spray-form. Produkten är snabbtorkande och passar till både ansikte och kropp. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Overnight self tan body gel från Kicks

Overnight self tan body gel från Kicks

Lätt och återfuktande kroppsgel som ska appliceras före läggdags. Torkar snabbt och färgar inte textilier. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Self tan dark bronze från Ecococo

Self tan dark bronze från Ecococo

En hudlotion som återfuktar och mjukgör torr hud och ger ett naturligt, solkysst resultat. Passar dessutom känslig hy. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Self tanning milky-lotion från Clarins

Self tanning milky-lotion från Clarins

Kräm som återfuktar på djupet och passar torrisen. Fungerar för både ansikte och kropp, och luktar gott. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Foto: TT/Shutterstock

Läs mer:

Annons