Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så lyfter du ett tunt och platt hår — produkterna som maxar volymen!

05 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Känns håret platt och livlöst? Det kan du råda bot på med hjälp av rätt produkter som skapar volym och fyllighet i frisyren. Här är ett urval av de bästa produkterna just nu.
Annons

Är håret nytvättat, men ser det ändå platt och ledset ut? Misströsta inte, det finns såklart flera knep som kan liva upp ett trött hår. Och arbetet med att få upp volymen börjar redan i duschen — med ett volymgivande schampo. Det finns ett stort urval av volymgivande schampon och produkter ute på marknaden. För att volymen ska hålla hela dagen finns det en uppsjö med stylingprodukter du kan använda för att ge håret en ytterligare skjuts när du fönar och stylar håret.

Här är produkterna som lyfter ett tunt och platt hår!

 

 

Denna duo Ultra Volume schampo och balsam från Goldwell har en formula som omedelbart ger volym och stärker hårets naturliga glans. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Balmains volymspray innehåller silkesprotein och arganolja som skyddar håret samtidigt som det ger volym och textur. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Maria Nilas volum-duo ger ordentlig skjuts till håret och stärker fina strån. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Denna lätta hårspray med fräsch doft från Kevin Murphy ger håret stadga och maximal volym och innehåller värmeskydd. Den innehåller dessutom lavendel som minskar produktionen av sebum och håller håret fräscht längre. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Annons

Schampo från Grown Alchemist som skapar volym i platt hår och återfuktar, följ upp med ett balsam i samma serie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

 

 

Denna volymcreme från Living proof ger en hållbar fyllighet, flexibilitet och vårdar dessutom håret. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Volymgivande spray från Sachajuan som ger volym och stadga till frisyren. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Volymschampo som lyfter håret från Björn Axén. Formulan innehåller veteproteiner som bygger volym i hårstråna och skapar fyllighet. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons