Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Shampoot kostar 30 kronor – hyllas nu på nätet: ”Har gjort mitt hår både längre och friskare”

24 jun, 2024 
AvJohanna Lejon
FotografPEXELS, PRIVAT
Budgetshampoo för skadat hår
Pexels, Privat
Trött på dyra shampoon som inte gör jobbet? Se hit! Nu tokhyllas budgetprodukten från Dove på nätet.
Annons
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgörBrand logo
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgör

Dyra frisörshampoon i all ära. Men visst finns det budgetprodukter som håller måttet – och det med råge. Det bästa av allt är att dessa produkter inte bara är bra för dig utan också för plånboken! Ett välkommet faktum, inte minst i dessa tider av stigande matpriser och höga räntor. En av dessa hyllade budgetprodukter är ett shampoo, från Dove. Det går under namnet Dove Intensive Repair. Shampoot finns i de flesta matbutiker och kostar mindre än 30 kronor. På skönhetssajten Lyko beskrivs produkten på detta sätt:

”Dove intense repair shampoo återuppbygger håret och förhindrar kluvna toppar och att håret går av. Det gör håret starkare och mer motståndskraftigt mot framtida skador. Doves avancerade teknologi för vård av skador och reparation: patenterade fibre actives tränger djupt ner i håret för att återuppbygga det inifrån. Micro moisture serum ger näring och hjälper till att reparera hårstråets yta från rot till topp.”

Annons

Budgetshampoot som får håret att se fantastiskt ut

Men, förlita dig inte bara på produktbeskrivningar. Också ”vanliga” människor, produktens verkliga användare, vittnar om hur bra den fungerar. Anny Söderberg Vivanco, 31, använder produkten sedan några månader tillbaka.

– Efter många år av blekning hade mitt hår tunnats ut och tagit skada, på vissa ställen var det så slitet att det gick av, berättar hon.

Via sociala medier-profilen Abbey Young fick hon höra om Doves hårserie.

Efter och före Doves shampoo
Privat

– Mitt hår känns fantastiskt, säger Abbey Young i ett klipp på Instagram.

Hon fortsätter:

– Ingredienserna är otroliga.

Abbey avslöjar också att hon var tveksam till att testa shampoot från Dove i första rummet, på grund av den ”osexiga” paketeringen. Men hon har aldrig ångrat att hon började använda produkten. Tvärtom! Nu tipsar hon miljoner människor om den – online.

Annons

Håret är längre och friskare

Också Anny Söderberg Vivanco vittnar om att Doves shampoo har varit riktigt bra för hennes hår. På bilden ovan syns hennes hår efter, och före, hon började använda produkten.

– Mitt hår är längre och friskare, berättar hon och fortsätter:

– Shampoot gör att håret känns återfuktat och följsamt och att det inte längre går av.

Anny berättar att hon brukar komplettera sin rutin med shampoo och balsam från Dove med en olja från Ogx kallad Damage Remedy. Oljan kostar kring 100-lappen. ANNONS Läs mer och köp här.

– Oljan kan man lägga i håret innan man tvättar med schampoo och balsam för att skydda det lite extra, mot uttorkning, slår hon fast.

Annons