Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Mirakelsprayen som hjälper mot vanliga hudproblemen

18 jan, 2024 
Skin purifier Clinisoothe
Här är ansiktsvattnet alla borde ha i badrumsskåpet – och som bland annat har hyllats av Bianca Ingrosso.
Annons

Alla som någon gång drabbats av perioral dermatit vet hur otroligt knepigt det är att bli kvitt de här envisa plitorna och röda fläckarna. Att veta vilka produkter man ska välja till rutinen är också otroligt förvirrande. Vissa funkar utmärkt medan andra gör problemen värre.

Det första rådet brukar vara att skala ner och ta bort alla aktiva produkter. Men nu finns också en otroligt smart ansiktsspray som faktiskt visat sig lindra och lugna inte bara perioral dermatit – den har också gett fina effekter på allt från acne till rosacea.

Skin Purifier från Clinisoothe (reklamlänk) har hyllats på sociala medier av både hudproffs och influencers som Bianca Ingrosso. I Youtube-serien I Badrumsskåpet berättar hon att hon fick tipset om tonern från en hudläkare.

– Den här sprayen är helt sinnessjuk. Jag har perioral dermatit och den lugnar min hud. Alla som har perioral dermatit måste ha en hemma, säger hon i programmet.

Annons

Det som är spännande är att de som börjar använda den ser resultat snabbt. På bara några dagar har huden lugnat sig, oavsett om det är perioral dermatit eller acne som är problemet.

Hur fungerar supermisten Skin Purifier från Clinisoothe?

ansiktsvatten från clinisoothe med välgörande effekter
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Skin Purifier från Clinisoothe (reklamlänk) är ett multifunktionellt ansiktsvatten med en unik teknologi. Nyckelingrediens är hypoklorsyra vilket kan låt lite läskigt men faktum är att den motverkar bakterier, balanserar, lugnar, rengör och skyddar utan att torka ut eller irritera. Den innehåller inte någon alkohol och har ett hudneutralt pH-värde vilket gör att den passar även dig som har väldigt känslig hud, går på medicin som påverkar huden, har råkat vara lite för ivrig med starka syror eller kanske gjort en kraftfull behandling som kemisk peel eller microneedling.

Annons

Med så många funktioner kan man tro att den är en riktig dyrgrip men så är inte fallet. Dessutom räcker en flaska väldigt länge. Det enda negativa är att den har en märklig lukt som påminner om simbassäng.

Så använder du Skin Purifier

Det finns flera sätt du kan få in det här fiffiga ansiktsvattnet i livet. Spraya den på huden efter din vanliga rengöring och låt den torka innan du lägger på resten av rutinen. Ett tips är att hålla för ögonen när du sprayar. Det är inte farligt att få in vätskan i ögonen men bara inte så skönt. Du kan också mista den i ansiktet eller på kroppen under dagen. Upp till tre gånger per dag är den okej att använda.
Läs mer om Skin Purifier från Clinisoothe och köp den här (reklamlänk).

Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips
Annons