Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Skönaste stan i Norden

26 apr, 2013 
AvJessica Blockström
Annons

Feminas skönhets header bild

Portarna står öppna till ytterligare ett skönhetstempel i Stockholm och nu börjar det blir riktigt kul för skönhetsnördar att promenera runt i huvudstaden.
Nars Orgasm blushern
Sephora på Biblioteksgatan bjuder bland annat på en nygammal favorit. Nars är amerikansk makeupartist som en gång i tiden kunde avnjutas på Götgatans skönhetsmecka C/O Stockholm.

Här har man många stjärnor i portföljen, som kult-blushern Orgasm som i enlighet med sitt namn ger skön glöd till kinderna eller stiftet Copacabana, den första multifunktionella highlightern. Och det är inte bara Biblioteksgatan som kommer vara måltavlan för dig som ska shoppa sköna hudcrèmer, fina dofter och fantastiska foundations (här finns också Cow, Face Sthlm, ANNONS & Other Stories och runt hörnet Eteritique).
Åhléns City Illustration

I slutet av augusti slår Åhléns City till med ett helt nytt koncept där du inte bara hittar nyheter som Bobbi Brown, Etro, Laura Mercier och Giorgio Armani Cosmetics bland de mer traditionella märkena. Man har också samlat ett gäng proffs som finns till för att guida dig rätt bland alla härligheter, från makeupartister, hudterapeuter och frisörer till manikyrister och doftkonsulenter.

Nu håller vi tummarna för att även Tom Ford snarast landar här med sina grymma skuggor och dofter. Och världens bästa primer!

Annons