Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Skönhetsdrottningens bästa tips

30 jan, 2015 
AvJessica Blockström
Annons
camilla-hansson
kerstin-florian-mist

Ansiktsspray är ett måste i min handväska, jag använder den under dagen och när jag flyger för att återfukta huden. Jag tycker om att spraya även efter jag är klar med min makeup för att det inte ska se så pudrigt ut. Min personliga favorit är Caviar Rose Damascena Mist från Kerstin Florian. Ca 545 kr.

Annons

För att få glansigare och mjukare hår masserar jag in kokosnötsolja eller olivolja i håret, jag är lite extra noga med topparna. Oljan får sitta i minst 30 minuter innan jag tvättar det.

Jag börjar alltid dagen med en kopp varmt vatten och citron. Det sätter igång matsmältningen och ger även nyttigt C-vitamin.

dermalogica-masque

Om jag flyger långflygningar så är det viktigt för mig att se till att jag håller huden återfuktad, flygplansluften kan torka ut huden så mycket. Jag brukar sätta på en återfuktande mask eller smörja in en ansiktsolja, det blir som ett filter mot den torra luften. Skin Hydrating Masque från Dermalogica är skön och praktiskt genomskinlig. Ca 435 kr.

Annons
DQ063-dermaquest-zinclear-spf-30

Jag använder alltid solskydd när jag går ut, även på vintern eller när det är molnigt eftersom solstrålarna är en av de största faktorerna bakom hudens åldrande. Min favorit kommer från Dermaquest och är tonad. Förutom att ge mig skydd mot solen så ger den en fin basfärg under mitt puder.

babyliss-curlers

Ett enkelt sätt att få riktigt mycket glans och volym på håret är att använda varma hårrullar. Det finns många bra märken som fungerar utmärkt trots att de inte är så dyra. Volume & Curls från Babyliss. Ca 500 kr.

Annons