Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktören väljer bästa reseprodukterna!

07 jul, 2021 
Feminas skönhetsredaktör väljer bästa reseprodukterna
En praktisk necessär, smarta miniflaskor och en fin palett är allt Feminas Jessica Blockström Hember behöver för semestern.
Annons
Lip2Cheek Glow Quad från RMS Beauty.

Multifunktionell målarlåda för lyster och fin färg får du i Lip2Cheek Glow Quad från RMS Beauty. De fyra cremerna är lättmålade, hudvårdande och ger skir effekt i tunna lager och går att bygga på eller mixas. Perfekt i semesterfickan för snabba uppiffningar. Ca 290 kr.

Här kan du hitta Lip2Cheek Glow Quad från RMS Beauty.

Lash Idôle, mascara från Lancôme

Lancômes mascaranyhet Lash Idôle ger fylligare och fint separerade fransar med sin speciella borste. Den snygga hylsan finns också i miniformat. Ca 159 kr/5 ml.

Annons

Här kan du hitta Lash Idôle (reklamlänk) från Lancôme.

Hand Cream i Elder från L:a Bruket

L:a Bruket har precis lanserat Hand Cream i nya serien Elder med en ljuvligt somrig och friskt grön doft av fläderblom och citron. Den naturligt vårdande formulan i den lilla tuben är snabbt nere i huden och gör gott utan att händerna känns kladdiga. Ca 150 kr/30 ml.

Här kan du hitta Hand Cream (reklamlänk) från L:a Bruket.

CC Creme från Erborian

Vill du ta med Erborians hyllade CC-creme på resan finns den i praktisk minitub. Innehållet är suveränt på att ge både jämnare hudton och väldigt fin lyster utan större arbetsinsats. Ca 289 kr/15 ml.

Annons

Här kan du hitta CC-creme (reklamlänk) från Erborian.

Angel Schampo och balsam från Kevin Murphy

Pyttesmå är reseflaskorna i Angel, Kevin Murphys serie för fint, tunt och kemiskt behandlat hår. Då innehållet är otroligt drygt räcker dessa till minst ett par veckor på landet. Ca 75 kr/40 ml.

Glossier Beauty Bag

Ett perfekt hem för din slimmade rutin på resan är Beauty Bag från Glossier som inte bara är snygg utan också smart designad med massor av fickor, en uttagbar insida och tillräcklig höjd för att kunna parkera stående produkter i. Ca 350 kr.

Annons
Batiste torrschampoo

Lycka på burk bjuder Batiste på med sina somrigt doftande torrschampon i ministorlek. Innehållet lyfter inte bara humöret utan också håret som snabbt får en renare och fylligare känsla. Ca 29 kr/50 ml.

Här hittar du Dry Shampoo (reklamlänk) från Batiste.

TV: 10 misstag nästan alla gör när de sminkar sigBrand logo
TV: 10 misstag nästan alla gör när de sminkar sig
Annons