Hårtrenden som Jessica Alba och Gisele Bündchen älskar.
0:55

Efter reklamen: 5 tips för att få volym i håret

(0:55)

Sommaren är äntligen här, och det märks på trender inom både mode, skönhet och hår. Kändisarna verkar vara överens om vilken härfärg som är sommarens härligaste – överallt ser man stjärnor som valt att färga håret i en härligt varm och solkysst nyans.

Fler gråhåriga under pandemin – forskningens förklaring

Hårfärgen, som kallas bronde – som en blandning av brunett och blond – är den perfekta blandningen mellan just ljust och mörkt, och liknar den typen av lätt solblekta hår man kan få under sommaren. Håret skiftar snyggt och naturligt, med hjälp av att man färgar det i olika nyanser. Det här är dock en hårfärg som är snygg året runt, och inte är beroende av att det är fint och soligt väder ute! Men vill man känna sig extra sommarfräsch med sitt ”bronda” hår är det lätt fixat med lite solpuder och kanske en somrig outfit, som en strandklänning eller en linnekostym.

Inspireras av kändisarna som färgat håret i karamellnyans

Hårfärgen, som också kan benämnas som karamellfärgat eller toffee, är en favorit hos kändisar som Hailey Bieber, supermodellerna Karlie Kloss och Gisele Bündchen, och skådespelande entreprenören Jessica Alba.

Vill man hellre inspireras av gamla ikoner, så har ju Sex and the city-huvudpersonen Carrie Bradshaw också sportat den snygga hårfärgen!

Så tar du bäst hand om ditt blonda hår – frisörens tips och knep

Gisele Bündchen

Hailey Bieber

Carrie Bradshaw

Jessica Alba

Karlie Kloss

Gwen Stefanis totala hårförvandling – ser helt annorlunda ut