Artikeln innehåller reklamlänkar
Läppglans 2020 sommaren

Ett läppglans kan lyfta hela din outfit. Tycker du om att bära sköna, avslappnade plagg som kaftaner eller byxdressar på semestern kan du med hjälp av ett färgglatt läppglans få en lyxig look. På sommaren vågar vi ofta använda mer färg, så varför inte passa på att investera i ett snyggt läppglans?

10 snygga läppglans sommaren 2020

Rött, rosa, persika eller guld, har du någon favorit eller vill du testa något nytt? Kolla in våra tips här:

Este Lauder lip gloss
lancome lip gloss

2. Ett intensivt läppglans med djup färg, från Lancôme. Finns i olika rosa nyanser, som alla ger en härligt sommarfräsch look. Här kan du köpa det (länk till Apprl)

Dior lip gloss
Babor lip gloss

4. Även Babor har satsat på ett vårdande läppglans, här i en underbar babyrosa nyans. Perfekt för torra sommarläppar då det är berikat med återfuktande havsfänkål och ricinolja. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

Bobbi brown lip gloss

5. Ett riktigt glansigt lip gloss, från Bobbi Brown som kommer i en liten tub, perfekt för handväskan. Har du redan en favoritnyans på läppstiftet kan du bättra på med detta för att få somrig glans. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

Lancome lip gloss
Mac lip gloss

7. Mac Cosmetics läppglans ger snyggt skimmer och en glasliknande finish. Det mjukar även upp och återfuktar läpparna. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

Lumene lip gloss

8. Ett snyggt läppglans i nyansen nude, från Lumene. Den kladdfria formulan påverkar inte resultatet, då du få maximalt med glans av detta. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

Collistar lip gloss

9. En riktigt somrig persiko-nyans på detta läppglans från Collistar. Det är lätt att applicera och sitter där det ska! Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

Mac lip gloss

10. Detta läppglans från Mac Cosmetics har en mjuk mousseaktig konsistens och finns i många mörkare nyanser. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

LÄS MER:

Fina nagellack till sommaren – 11 nyheter i butik

16 härliga sommarparfymer att investera i